facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gîte Le Fournil

Gîte Le Fournil
Adres: Lavaux-Wanne 29 , Trois-Ponts 4980, BE
Telefoonnummer: 080 88 03 48
Stad: Trois-Ponts
Route: Lavaux-Wanne 29
Postcode: 4980


Recensies
Prachtige omgeving !! Heel erg hartelijk ontvangen !! Heel veel te doen hier en heerlijk rustig
Goede service
Gezellig en schoon huis. Mooi terras met uitzicht over de heuvels en 's avonds een prachtige sterrenhemel we zagen meer dan 10 vallende sterren op een avond. Gelegen in een fantastische omgeving waar we mooie wandelingen hebben kunnen maken.
Twee belevenissen in 15 dagen... Wat een ontvangst en wat een geweldig ontbijt, alles in een "zeer rustgevende" sfeer. Twee verschillende ervaringen, de eerste in een zeer intieme cocon met een prachtige slaapkamer, de tweede in een familiesuite op de zolder van het oude gebouw, bijna een klein appartement. Beide accommodaties waren schoon +++ Het is zeker een van de meest interessante adressen in de regio... We zullen zonder aarzelen terugkeren! Onverslaanbare Q/P-ratio.
fantastisch eten heerlijk plein om in te ontspannenService: 5/5
Uitstekend adres voor een rustig verblijf...Kamers: 5/5
Goed gelegen en erg gezellig
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gîte Le Fournil.

Troi̇s-ponts pensi̇on

openingstijden, locatie, vervoer. Lavaux-Wanne 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gîte Le Fournil adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gîte Le Fournil. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gîte Le Fournil delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid