facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gîte d'Étape d'Eupen

Gîte d'Étape d'Eupen
Rustig hotel met eenvoudige kamers, waarvan sommige met stapelbedden, met een terras en gratis ontbijt.
Adres: Judenstraße 79, 4700 Eupen, België
Telefoonnummer: 087 55 31 26
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Eupen
Route: Judenstraße
Huisnummer: 79
Postcode: 4700


Recensies
Deze accommodatie verdient zelfs geen ster. Heel onvriendelijk personeel, ze komen af met nieuwe regels nadat we het contract hebben ondertekent. Ze mixen ons met een groep en laten dit pas weten nadat de betaling is gebeurt! Hier bovenop wordt er arrogant gezegd van 'jullie hebben de vrije wil om te annuleren'. Waarvan 90% van het geld niet terug wordt gegeven. BOOK DEZE ACCOMMODATIE NIET, ZE RIPPEN JE GELD AF!
Goede kamer, zeker voor de prijs, in een prettige ambiance. De medewerkers waren erg vriendelijk en deden echt hun best om ons goed te informeren en ons welkom te doen voelen.
Voor 1 nacht gebleven. Proper en aangenaam. Het ontbijt was lekker. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam met uitleg over leuke wandelingen in de streek.
Heel vriendelijk mensen , simpel maar wel proper. Ideaal voor fietsers en wandelaars nachtje door te brengen. En nog eens goedkoop ook , top. Mooie buurt om te wandelen
Vriendelijk en heel behulpzaam personeel, lekker eten, goede accommodatie en fijne, warme omgeving. Ook is alles netjes onderhouden en gekuist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid