facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gîte Catalpa

Gîte Catalpa

Info

Gîte contemporain 5 étoiles aux portes de Bruxelles, havre de paix pour couple ou business(wo)man en quête de confort et de tranquillité.

Adres: 9 rue de l'Eglise, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: +32 476 91 21 00
Stad: Linkebeek
Route: 9 rue de l'Eglise
Postcode: 1630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Perfect bedacht en ontworpen door Luc Laurent, hier is een oase van rust in het hart van de prachtige stad Linkebeek. De grote erkers en de gebruikte materialen maken de plek zowel licht als luxueus. U vindt er al het gewenste comfort. Zonder natuurlijk het warme welkom van onze gastheren te vergeten... Aanbevelen !
Een prachtige, ruime accommodatie prachtig gelegen in het hart van Linkebeek - met geweldige keukenapparatuur en een van de beste slagers die we ooit hebben gezien om de hoek. Liefdevolle zorgzame gastheren die naast de deur wonen, kamerhoge ramen met een prachtig uitzicht op de tuin en een goede verbinding met Brussel Centraal op slechts 15 minuten lopen. Sterk aanbevolen!
Zeer mooi eigentijds kader genesteld aan de voet van de kerk van Linkebeek. De plaats is licht, stil, ruim, comfortabel en zeer goed uitgerust. Dit alles dichtbij het plein waar winkels en voorzieningen zijn en op 5 minuten van het treinstation. Onze gastheren waren aardig en absoluut behulpzaam. We raden de plek aan!
Ruime en zeer goed uitgeruste gites op twee niveaus met uitzicht op de tuin. Uitstekende keukenfaciliteiten als je graag je eigen eten kookt. Dicht bij winkels en restaurants, en het centrum van Brussel ligt op slechts 15 minuten met de trein. Sterk aanbevolen.
Luc en Nadine zijn twee attente en gastvrije gastheren. Het huis is van alle comfort voorzien, mooi en schoon, hierdoor voelden we ons meteen op ons gemak. De open haard zorgt voor een prachtige sfeer. Het dorp is charmant en vol met kleine winkeltjes waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Door de nabijheid van het station konden we de treinen gebruiken voor onze reizen. We brachten een mooie en onvergetelijke vakantie door. Bedankt
We brachten het weekend door in het huisje waar het comfort van een hoge klasse was. Er ontbrak niets aan ons comfort, de grote kamer baadt in het zonlicht en we konden in alle rust rusten. Linkebeek is een charmant stadje, alle winkels zijn dicht bij ons huisje. Brussel is bereikbaar met het openbaar vervoer. Hierdoor lieten we onze auto daar staan ​​en waren we niet bang voor files en stadsverkeer. We ontmoetten de eigenaren die ons hartelijk verwelkomden en ons begeleidden bij onze bezoeken. Het is met plezier dat we zullen terugkeren.
"Een oase naast Brussel" We brachten 15 dagen familiereünie door met mijn zoon en mijn zus in de droomomgeving van Gîte Catalpa. Het huis is mooi, zeer comfortabel, schoon en functioneel, op een unieke locatie. We hebben enorm genoten van de wandelingen in de omgeving, bloemen plukken bij Fietsboerderij Fleurs à couper, het bezoek aan het Kasteel van Beersel, de dorpse sfeer als bevroren in de tijd en toch alle comfort naast de deur. De ligging tegenover de kerk is uitstekend, 30 meter van het gemeenschappelijke plein waar de belangrijkste winkels zijn en waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Het treinstation, met een zeer frequente verbinding naar Brussel, ligt op 400 meter afstand. en de luchthaven is bereikbaar in een rechtstreekse reis van 45 minuten, zonder twijfel een groot pluspunt. Luc en Nadine, de eigenaren, zijn erg aardig en waren altijd op de hoogte van ons, toen we wat veranderingen nodig hadden, waren ze erg flexibel en behulpzaam. Het zou een droom zijn om op een ander moment terug te kunnen keren!
We hebben een geweldig verblijf gehad in dit mooie pand op Linkebeek. De accommodatie is ruim, licht, zeer schoon en aangenaam om in te wonen kwaliteitsuitrusting: oven, banken,.... Ik wil vooral het warme welkom van de eigenaren onderstrepen. We hebben het gevoel dat ze uw verblijf goed willen maken. Veel dank aan hen!
Absoluut prachtig en een perfecte set-up. Luc houdt dit huis met 1 slaapkamer, dat grenst aan zijn hoofdwoning, absoluut vlekkeloos en meer uitgerust dan je je kunt voorstellen. Alle gemakken die u nodig zou kunnen hebben, zijn aanwezig. Het is perfect modern met overal moderne kenmerken. De keuken kan volledig worden verborgen en alles is aanraakbediening - van de koelkast en oven tot de convectiekookplaat en zelfsluitende lades. Er is een unieke open haard die verandert in 3 verschillende omgevingsinstellingen, een groot bed en een inloopdouche met alle moderne en hogedrukhardware. Luc is een ervaren architect, dus ik denk dat het bij het territorium hoort! Ik kom voor zakenreizen, soms weken, en wil alleen dit huis met 1 slaapkamer en 2 verdiepingen reserveren. Je zult geen lievere en vriendelijkere gastheer vinden dan Luc en Nadine. Het zijn echt geweldige, goedhartige mensen. Ik wil niet vergeten dat Luc thuis een welkomstboekje bezorgt, zowel digitaal als gedrukt, met alle soorten informatie die je nodig zou kunnen hebben. Dit gebied is ook ideaal voor mij, omdat het een directe verbinding is naar Brussel, de luchthaven of naar het zuiden naar Bergen of Parijs. Je hebt een supermarkt, boetieks, een apotheek, een lokale bar, een uitstekend beoordeeld Thais restaurant, een slagerij, een bloemist, een bakker, een kerk en snelle lokale afhaalmaaltijden, allemaal op 100 meter loopafstand. Ik heb geen betere verblijfplaats gevonden als ik naar Brussel kom en ik kom hier al 10 jaar voor zaken! Bedankt Luc en Nadine
Mijn vrouw en ik zijn een weekend op vakantie geweest in de "gite Catalpa". We hadden een geweldige tijd daar! Meubilair en uitrusting zijn zeer functioneel en comfortabel. Plus: kruidenierswinkel en bakker liggen op slechts 2 minuten van de gite. Het is het perfecte compromis tussen genieten van de Brusselse activiteiten en de rust en rust van het land. Ik raad het helemaal aan !!! #Brussel #chill #country #Catalpa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid