facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gå Nord

Gå Nord

Info

Restaurant | koetshuis | park spoor noord
Open voor apero | lunch | dinner | vanaf 5/11 brunch op zondag
Ook welkom voor een koffie | wijn | cocktail

Geschiedenis

GÅ NORD

Restaurant Gå Nord - Deens voor ‘ga naar het Noorden’.

In het oude koetshuis te midden van de groene oase die Park Spoor Noord is, huist restaurant Gå Nord. In het ruwe industriële pand uit 1900 met het verweerde plafond en de hoge ramen die uitkijken over het park kan u genieten van eerlijke gerechten met Scandinavische en oosterse invloeden.

De oosterse wabi-sabi filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat we doen. We kiezen resoluut voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Kortom, no nonsense lekker eten en drinken in een unieke setting.

MENU // Bar & Bites

Ontdek op ongedwongen manier het genot van het delen. Onze chefs stellen mooie kleine bordjes (SMÅRETTER) voor u samen die u in gezelschap kunt delen. Laat de chef voor u kiezen of stel zelf u menu samen. Geniet van de gemoedelijke sfeer en vraag onze specialisten op de vloer naar de lekkerste hapjes. Bijbestellen is steeds mogelijk.
Wie gewoon een drankje komt nuttigen, kan plaatsnemen aan de bar of in onze gezellige zithoek. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Gå Nord wilt een ontmoetingsplek zijn zonder de noodzaak om te moeten lunchen of dineren.

Daarom schenken we veel aandacht aan onze drankenkaart, waarbij ook de non-alcoholische liefhebbers volop aan hun trekken komen met waterkefir, kombucha, sappen en tonics van eigen hand. Natruurlijk schenken we eveneens bio-, natuur- en klassieke wijnen, speciale bieren en heerlijke crafted cocktails.

GROEPEN
Walking dinners, feesten en recepties

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie voor uw receptie, personeelsfeest, verjaardagsdrink, dinner of ander evenement? Gå Nord denkt graag met u mee voor de invulling van deze bijzondere dag! Kom met je vrienden, collega’s of klanten op een ongedwongen manier genieten van een heerlijk avondje uit in Gå Nord. Voor groepen vanaf 30 personen verzorgen we belevingen op maat die lang blijven nazinderen…

Ons restaurant is zo ingedeeld dat we de ruimte speciaal voor privat dinners, recepties en feesten kunnen indelen. De ruimte beslaat 400 vierkante meter. Goed voor ruim 120 zitplaasten of meer dan 300 mensen staand. Zeer populair bij onze gasten is ook het zuidelijk georiënteerd zonneterras met nog eens een extra 300 vierkante meter.
Wat dacht u van een aperitief op het terras met zicht op het park en vervolgens een walking dinner in ons oude koetshuis? Of liever eerst een drankje in de zithoek en dan meerdere kleine bordjes van de chef om met je vrienden te delen? The sky is the limit!

Vraag ons naar de mogelijkheden via [email protected] of bel +32 468 41 42 43.

BEREIKBAARHEID

Gå Nord is makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet, met het openbaar vervoer en met de wagen.

Met de fiets: Er zijn fietsenrekken in het park. Er zijn ook meerdere velostations in- en rond het park.

Met de bus of de tram: Ook met de bus of de tram geraak je er gemakkelijk. Aan bushalte Antwerpen Damplein stoppen de bussen 23, 610, 620, 621 en 629. Tram 12 stopt aan de tramhalte Gasstraat op wandelafstand.

Met de trein: Je kan ook de trein nemen naar Antwerpen-Centraal en daar een Velo of het openbaar vervoer nemen.

Met de wagen: Er worden op dit moment op verschillende plaatsen in Antwerpen werken uitgevoerd. Neem best even een kijkje op www.slimnaarantwerpen.be voor actuele verkeersinformatie. Hou er ook rekening mee dat er geen parking is aan Bar Noord zelf. Je kan wel parkeren op de parkings aan de Viséstraat, de Slachthuislaan of de betalende parking aan het kruispunt Hardenvoort - Bredastraat of onder het Sint-Jansplein.


OPENINGSUREN

Gå Nord is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 12u tot 22u en zondag van 10u30 tot 19u. Geen honden toegelaten.

CONTACT

Oude koetshuis Park Spoor Noord
Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen
Tel: +32 468 41 42 43
Mail: [email protected]
web: www.ganord.be


Adres: Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: 32468414243
Stad: Antwerp
Route: Hardenvoort 5
Postcode: 2060



op zoek naar gerelateerd: Gå Nord Menu, Restaurant Antwerpen, Zondagse brunch Gå Nord, Restaurant Antwerpen Zuid, Restaurant Antwerpen Noord, Restaurant Antwerpen centrum, Veranda Antwerpen, Kerstmenu afhalen Antwerpen
Recensies
Waaw! Fantastische ervaring! Afgelopen weekend kwamen wij langs met 17 jongedames om een vrijgezellen te vieren. We werden tot in de puntjes in de watten gelegd. Van fantastische cocktails tot een verfijnd menu met aangepaste wijnen. Een bezoek om u tegen te zeggen. BEDANKT TEAM GÅ NORD !!
We waren hier deze zomer en hebben echt een fantastische avond gehad. Het eten was top & verfijnd. Het mooi en stijlvol ingerichte terras is heerlijk vertoeven in de avondzon. De ober bezorgde ons veel extra uitleg over de wijnen, wat voor een extra fijne ervaring zorgde. Wij komen terug!
Prachtige locatie en zeer verfijnde menu. Geen uitgebreide kaart, de menu ligt vast maar is dan wel ook bijzonder lekker. Er is wel rekening gehouden met vegetariërs doordat je keuze hebt in vis, vlees of vegie. In het voorgerecht heb je die keuze dan weer niet.Eten: 5/5
We hebben hier erg lekker gegeten. Het eten is erg verfijnd en het concept van food sharing is wel tof. De bediening is vriendelijk en het interieur van de zaak is ook erg mooi. Misschien een minpuntje zijn de porties, maar doordat ik nog een extra stuk vlees bijbesteld heb, Holstein dry aged dunne lende, kwam ik toch toe. Mijn vriendin die geen al te grote eter is, kwam ruimschoots toe met de porties.
Heel leuke locatie. Tegenwoordig enkel de menu mogelijk, misschien is dit een tijdelijk gegeven. Lekkere gerechten. Alles was goed, enkel het hoofdgerecht sloeg wat tegen, vlees was wat uitgedroogd. Wel prijzig qua dranken. Ook kindermenu: 19 eur is echt wel stevig. Dit was wel in orde. De bediening was zonder meer uitmuntend, zeer uitgebreide wijnkennis, doen alles om je in de watten te leggen!
Lekker gegeten in een fijne setting. Het sharing concept van de voorgerechtjes is tof en de St-Jakobsvruchtjes smolten op de tong. Het hoofdgerecht met zalm was zeer lekker! The bear hunter is als whisky based cocktail zeker een aanrader. Wel enkele minpuntjes voor de bediening: - je giet nooit rode wijn in een glas waaruit al witte wijn is gedronken - als je een drankje niet hebt, dan geef je niet zomaar een ander drankje zonder dat eerst te vragen. Deze minpuntjes zouden toch niet mogen in deze prijsklasse. Parkeren: Het restaurant is gelegen op een heel leuke locatie, maar parkeren is eigenlijk wel een drama.
Wij hebben hier onze bruiloft gevierd met 125 personen. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Geweldige service, eten en organisatie. Gina & team, chapeau!Eten: 5/5
Eerste ervaring was heel positief. Sfeervol interieur en vriendelijke bediening. Voldoende keuze en prijs-kwaliteitverhouding was ruim ok. We hadden een krap avondprogramma en moesten het dessert uit het gekozen menu laten schieten. Als geste werd een korting op de vaste prijs toegepast, ook hier een pluim voor de flexibiliteit. Aanrader!
Leuk restaurant, uitgebreide brunch, voor ieder wat wils. Voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Lekker gegeten in Ga Nord. De lunch was wel erg rustig en we moesten lang wachten om ons eerste drankje te kunnen bestellen. De voorgerechtjes waren erg lekker en goed verzorgd. Bij het hoofdgerecht was de vis 10x beter dan het vleesgerecht. Daarom raad ik ook aan om gewoon het visgerecht te nemen. Veel verfijnder van smaak en meer verschillende texturen. Ik weet niet of we er nog eens komen maar het was zeker in orde!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gå Nord.

Antwerp restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Hardenvoort 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gå Nord adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gå Nord. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gå Nord delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Little Butchers Summer Grill Little Butchers Summer Grill 46 meter Vanaf 5/8/2015 Pop up summer grill BBQ, dry aged vlees, cocktails, bio en natuurwijne...
Bar Noord Zomerbar Bar Noord Zomerbar 67 meter Heel gezellig en leuke bar. Je kan er zowel iets drinken al eten. Ik nam de Caesar sa...
Bitterpeeën Bitterpeeën 422 meter Zeker een aanrader om eens te bezoeken als je van goede restaurants houdt , de inrich...
Barco Barón Barco Barón 507 meter Een van de weinige echte goeie bruine kroegen van Antwerpen! Ge weet wanneer ge in de...
Eetcafe Slachthuis Eetcafe Slachthuis 510 meter Lekker eten en volkse ongedwongen sfeer. Neem contant geld mee of Payconiq. Muziek wa...
Bonheur Bonheur 555 meter Wij hebben een uitstekende frans/belgische keuken, maar hebben ook ervaring met de zu...
Patisserie Al Meshwar Patisserie Al Meshwar 575 meter Echte baklava, wat niet drijft in suiker
Emirdag Koftecisi Emirdag Koftecisi 593 meter Beste Kofte broodje van de stad! Soep ook waauw! En sympathieke service!
Tavuk Diyarı Antwerpen Tavuk Diyarı Antwerpen 612 meter Is wel lekker..MAAR WORDT TELKENS DUURDER EN DUURDER VAN 9,99 per kilo is het nu al o...
GÖKSU PİDE Salonu GÖKSU PİDE Salonu 653 meter 45 min aan het wachten voor 1,5 gehakt kaas. Eten was wel lekker . Geduld was wel op.
LE RED FOX LE RED FOX 697 meter Ik had op korte termijn een cateringservice nodig voor een receptie voor 30 gasten en...
Aniska Antwerpen Aniska Antwerpen 699 meter Super winkel love
De Piétrain De Piétrain 758 meter Lang geleden dat ik nog geweest was. Eigenlijk moet ik wel zeggen te lang geleden! Di...
Royal King Royal King 763 meter Café Royal King
Piétrain Piétrain 769 meter Af en toe mag het iets speciaals zijn! Als ik uit eten ga houd ik het vaak bescheiden...
Het Dolle Broodje Het Dolle Broodje 771 meter Super lekkere broodjes en salades met heerlijk verse groentjes. De bediening is zeer ...
CADIX food CADIX food 793 meter Lekker maar enorm duur! €7,5 voor een broodje hummus met gegrilde groenten.
La Campine La Campine 820 meter Hier kun je heerlijk eten en drinken, de eigenaresse is een gourmet, echt alles is er...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid