facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fyzio +

Fyzio +

Info

Kinesitherapie en paramedische praktijk in Berg (Kampenhout)

Adres: Haachtsesteenweg 116/3, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +3216226151
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 116/3
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Pilates Kampenhout, Kinesist Nederokkerzeel, Yoga Kampenhout, Fisiotics, Pilates Schiplaken, Lieve Jacquemijn, Kine Melsbroek, Pilates Bonheiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moovit Moovit 1 km MOOVIT brengt beweging in uw leven! Een persoonlijke begeleiding om u, op een verant...
Paardenpraktijk 't Santvliet Paardenpraktijk 't Santvliet 3 km Zeer goede zorgen, zeer reactief en makkelijk bereikbare dierenartsen!
Pijnpunt-Kampenhout Pijnpunt-Kampenhout 4 km Goed uitgerust, brede gamma van verzorging en. Vriendelijk en behulpzame verzorging.
Recensies
Jorien is een geweldige fysiotherapeut. Ze begeleid je volledig van A tot Z, met rekening te houden wat jouw wensen zijn. De zaak is ook zeer net en goed onderhouden, de juiste apparatuur voor ieder type herstel. Een echte aanrader!
Ik zit hier al een half jaar voor mijn geblokkeerde en gespannen spieren in mijn nek en schouders. Deze is helemaal verlost dankzij de goede diensten van fysio+ Zeer tevreden van de praktijk en zeer klantvriendelijk.
Een heel leuke praktijk die je een totaalpakket kunnen aanbieden, zowel op fysiek als op emotioneel vlak. Een topteam, zeer professioneel.
Ben nu reeds enkele maznden in behandeling door een ongeneeslijk ziekte. Voel me herboren als ik erbuiten ga. Bedankt Fyzio team.
De eigenares is een supervrouw, met ervaring, de nodige kennis, én enorm veel mensenkennis. Hier ben je in gouden handen, in deze praktijk wordt je behandeld zoals je enkel maar kan dromen.
Vriendelijk,efficient,correct en je steeds stimulerend om zelf oefeningen uit te voeren die je probleem sneller helpen oplossen en dit allemaal zonder je te pushen tot extra behandelingen....kortom de perfekte fysiotherapeute voor mij.Proficiat Jorien en co.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid