facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Futech

Futech
"Sinds de dag van hun eerste ontmoeting delen Ismaël Ben-Al-Lal en Pieter Vangeel, de zaakvoerders van Futech, hun passie voor groene energie en meer specifiek voor energiebesparende maatregelen.Na hun deelname aan de World Solar Challenge het wereldkampioenschap voor zonnewagens in 2007 kwamen ze tot het besluit dat ze een meer dan goede fundering bezaten voor de oprichting van een onderneming die zich toelegt op het plaatsen van fotovoltaïsche installaties.Tien jaar later is Futech één van de grootste Belgische spelers op de markt van de groene energie."
Adres: Ambachtstraat 19, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013297508
Stad: Tessenderlo
Route: Ambachtstraat 19
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: FUTECH verdelers, Futech boete, Futech statief, QC-Futech Solar Module, FUTECH Tools, iLusmart prijs, iLubat, Futech laser
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMP building services BMP building services 220 meter 7 maanden in het BMP-bedrijf werken ... op een gegeven moment werd ik ontslagen ze le...
Epoxy-Design Epoxy-Design 8 km Ben super kontent vd voor-tijdens en na service. Stipt en proper werk. Doe zo verder....
Recensies
Futech helpt ons hier in Brugge om meer zelfvoorzienend te worden in deze tijden van toenemende energieprijzen. De 15 PV-panelen en de iLubat 7,5kWh waren nog maar net geplaatst of de zon kwam al volop in actie. Perfect volgens plan uitgevoerd door een professioneel team. Met ook een foto van de iLubat opbouw tijdens de installatie. Een prima aanvulling op onze thermische zonnecollectoren van IZEN die al 20 jaar "zon verwarmd water" leveren.
Ik was enthousiast over de "ingenieurs benadering". Nu heel ontgoocheld door de verwezenlijking. Geen antwoord op vragen, mail of telefoon. Installatie op 18/10/22. In werking uiteindelijk op 10/11/22. Moeilijke keuring op 19/11/22. Bij installatie door onderdak gestoten maar weigeren verantwoordelijkheid op te nemen. Isolatie naar beneden gegleden foto maar moet op eigen kosten laten herstellen. Facturen zijn zelfs niet conform aan de offertes. iLumen app om alles op te volgen werd al drie keer geüpdate in twee maand tijd en nog zijn de problemen niet van de baan. En zo kan ik nog even doorgaan...
Dank zij de hulp van FUTECH hebben wij “team LEMA” een finaleplaats behaald voor de First Lego League BELUX. We zijn op bedrijfsbezoek mogen gaan en hebben hier veel opgestoken over hun energie-mogelijkheden en omzettingen. De leerlingen hebben daarna hun “LEMA-box” uitgewerkt zoals FUTECH een PIT-box heeft ontwikkeld. Dank aan alle medewerkers van FUTECH die ons hiermee geholpen hebben.
Je voelt vanaf het eerste kennismakingsgesprek met een vertegenwoordiger dat Futech niet een gewone zonnepanelen firma is zoals zovele, maar dat er wel degelijk wordt nagedacht over hoe groene energie zo nuttig mogelijk kan gebruikt worden. Vanaf het eerste gesprek tot plaatsing van mijn zonnepanelen systeem met batterij is alles super vlot verlopen. De medewerkers zijn allen super vriendelijk en hebben wel degelijk kennis van zaken. Ik heb bij deze installatie van Futech echt het gevoel dat ik een goede beslissing voor mijzelf en het milieu heb gedaan. Ik raad iedereen Futech aan zeker voor hun expertise en vakwerk!
Voor onze firma MIC heeft Futech in oktober zonnepanelen gelegd. Dit is echter bij het leggen van de zonnepanelen gebleven: - Ondertussen eind januari - zogezegd nog steeds geen omvormers ter beschikking. Nog steeds geen feedback wanneer deze nu eindelijk komen. - Bij het plaatsen van de zonnepanelen zijn de stenen van de oprit doorgezakt. - De kabels van de zonnepanelen liggen niet in de voorziene goot en komen zelfs op het dak wat wettelijk niet mag. - Elke week bellen wij opnieuw voor bovenstaande problemen en telkens is er iemand in verlof of zal het in de loop van de week bekeken worden. Dit is intussen al meer dan 10 weken aan de gang. - Wij spreken dan nog niet over de financiële gevolgen hieromtrent.
Ik heb overwegend een zee positieve ervaring met Futech. Elk telefonisch contact werd correct beantwoord en professioneel. Voor elk probleem wordt een oplossing gezocht en gevonden. Met de levering van de eigen batterijen waren wel wat problemen doch die waren te wijten aan de levering van de elektronische onderdelen dus niet rechtstreeks oorzaak bij de firma. Hierdoor hebben we andere batterijen gekozen die zeer goed hun werk doen en ondertussen heb ik 2 extra batterijen bijgeplaatst. Een zeer tevreden klant.
Ik had een goed gevoel bij Futech, alles verliep goed tot de verkoop.. Voor een installatie moet je altijd aanwezig zijn en ik ben zelfstandig dus dit moet voor mij correct en efficiënt verlopen. Afspraak 1: Er was iemand ziek dus de install kon niet doorgaan, goed kan gebeuren. Afspraak 2: Te veel wind, de zonnepanelen konden niet geplaatst worden. Fout gemaakt in de installatie waardoor ons kookvuur niet meer werkte. Afspraak 3: Ploegchef die de fouten is komen rechtzetten, goed verlopen duidelijk iemand met ervaring. Afspraak 4: "U staat niet in de planning"??!! Zuig ik die afspraak dan uit mijn duim? Afspraak 5: To be continued.. Afspraak dat de keuring in 2022 zou gebeuren is ook niet nagekomen, heb zelf nog geen contact gehad met de keurder, in plaats dat ze de gegevens geven zodat ik contact kan opnemen, neen weer GEEN communicatie. Deze installatie zou mij geld opbrengen, maar voorlopig kost ze mij VEEL geld, ik werk ook op afspraak, en elke afspraak die ik met jullie maak is een dag die ik niet kan werken.
Zeer tevreden over de installatie van zonnepanelen en batterij. Goede uitleg gekregen tijdens opmaak offerte, installateurs zijn zeer netjes tewerk gegaan, zeer goed geholpen door de dienst aftersales als we nog met overige vragen zaten. Top team daar bij Futech.
Hoewel de installatie goed en correct is verlopen heb ik nu toch erg mijn bedenkingen bij de aankoop van de batterij. Om die slim te maken worden deze aangestuurd met de iLusmart, en zoniet bij server problemen staan die blijkbaar vanuit hun R&D standaard ingesteld dat die enkel laden tussen 11 en 14u en ze ook gaan ontladen naar het net vanaf 18u. Terwijl zelfs in de winter er nog voldoende zon is tussen 10 en 16 u mijn panelen staan zuidwaarts gericht kan dit toch niet. Discuteren met ene Marleen die daar werkt heeft totaal geen zin. Ik krijg eigenlijk al beetje spijt dat ik daar batterij heb gekocht, was mss toch beter voor een groot/bekend merk gegaan want goedkoop was het iig niet. Dus denk goed na, ik betwist niet het hebben van een batterij maar wel hoe deze ingesteld zijn en je er zelf NIKS kan aan aanpassen
Hun logistiek, planning en klantenservice zijn beneden alle peil. Op moment van plaatsing vergaten ze de Iluheat mee te brengen. Hiervoor werd dan twee maanden later een nieuwe afspraak vastgelegd tussen 7u-10u. Je neemt verlof. Niemand te zien. Geen bericht. Factuur volgde wel. Opnieuw een afspraak tussen 7u-10u. Opnieuw neem je verlof. Opnieuw niemand te zien. Geen bericht. Wanneer ze een derde keer wel komen opdagen blijkt dat ze nogmaals dienen terug te komen omdat de digitale meter nog niet actief is. Wat zij op voorhand wisten! Ze doen namelijk zelf de aanvraag bij Fluvius. Zorg ook dat je aanwezig bent op het moment van elektrische voorbereiding en check overal. Bij mij werkte de helft van de elektriciteit in het huis plots niet meer en dat op het moment dat de elektricien ging vertrekken. Ook de omvormer werkte niet van de eerste keer, daarvoor kwamen ze ook nog eens opnieuw langs. Is thuiswerken geen optie? Kies dan ZEKER NIET voor Futech. Ik nam 6 halve dagen extra verlof dan initieel was voorzien. Het echte jammere is dat er geen enkele reactie komt van de firma op vriendelijke mails waarin je je verhaal doet. Tot je een mail schrijft, met het woord “klacht” er in. Dan krijg je een reactie, waar je helaas niets mee bent. Wel 6 halve dagen verlof genomen, voor iets dat nog steeds niet in orde is. Enig voordeel? Bij mij kwamen ze de zonnepanelen snel plaatsen én met zeer vriendelijke werkmannen ter plekke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid