facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FUROO BVBA

FUROO BVBA

Info

FUROO is een betaalbaar ERP-pakket gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. FUROO creëert een win-winsituatie voor ondernemers én accountants.

Geschiedenis

FUROO is een betaalbaar ERP-pakket gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. Uzit Pro creëert een win-winsituatie voor ondernemers én accountants.

Adres: Dehemlaan 31 - Atelier 2, 8900 Ieper
Telefoonnummer: 057/690.075
Stad: Ypres
Route: Dehemlaan 31 - Atelier 2
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Furoo API
Recensies
Zeer tevreden en correcte firma
zeer goed systeem , heeft me al serieus wat werk bespaart . ook de support is top !
Enorme tijdswinst, fijn ook dat er een app is waarmee interventies ingegeven kunnen worden. Alle onderdelen zijn mooi aan elkaar gekoppeld. Heel handig is dat de boekhouder toegang heeft, geen gezeul meer met mappen facturen.
Zeer tevreden over Furoo. Ook de service! Wanneer ik een mail stuur voor hulp of met een vraag, dan krijg ik heel snel antwoord!
Heel tevreden over het programma, gebruiksvriendelijk en op een overzichtelijke manier zie je hoe je bedrijf er voor staat. Ook de dienstverlening is top! Ik raad deze software zeker aan!
Super facturatiesysteem en makkelijke voorraadbeheer. Een heel goeie service van de firma: steeds een snel antwoord en heel flexibel.
Furoo maakt het gemakkelijk om betalingen op te volgen, gebruik het al 2 jaar en ben er zeer tevreden over
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid