facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FUNS atelier

Geschiedenis

Retouches. Strijken. Stof verkopen. Gordijnen, kussens, tafellinnen op maat.



"Herstelling van de kleding in de Gentse regio met Funs Atelier. Naaien op persoonlijke kleding. Alle naden en retoucheren werk. Mannen vrouwen broeken, t-shirt, rok, jurk lengte acroniem, krimpen en andere bewerkingen. Ook speciaal gordijnontwerp voor huizen, gordijnen in oude - nieuwe stijl. Bel ons voor meer informatie of bezoek onze website."
Adres: Jacques Eggermontstraat 26, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: 32476764266
Stad: Ledeberg
Route: Jacques Eggermontstraat 26
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: The Rits
Recensies
Een echte aanrader!! Ik ben er zeer goed geholpen voor de retouchen aan mijn trouwkleed! Zeer vriendelijke en professionele dame !
Heel vriendelijk. Mijn trouwkleed werd met veel zorgvuldigheid ingekort. Bedankt!
Ontzettend lieve mevrouw. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg zeer professioneel en deskundig advies over de inhoud van de nodige en mogelijke retouches aan mijn trouwkleed. Ik heb alle vertrouwen dat mijn trouwkleed er prachtig zal uitkomen. Super service!
Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb gekregen bij Funs atelier !! Een zeer vriendelijk team, mijn trouwkleed is fantastisch onder handen genomen. Ik kom zeker terug en kan ze alleen maar aanraden !!Services: Algemene reparaties
Prachtig project afgewerkt , tot op de punt ....5 sterren niet genoeg ,voor mijn part 10 sterren...alvast bedankt
Dat is de beste plaats in Gent om uw trouwkleed te laten retoucheren! De bazin heeft meer dan 20 jaar ervaring met naaien en retouches. Mijn jurk was één maat groter en nu zit het perfect, alles netjes gemaakt. Ik heb ook gehoord dat de mevrouw het ook kan doen wanneer de jurk 2 maten groter is. Dus die winkel is een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid