facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funerarium Nuytten

Funerarium Nuytten

Info

Omdat voor 'Funerarium Nuytten' elk mensenleven waardevol en uniek is proberen wij ook van ieder afscheid een 'uniek' afscheid te maken.



"Wij zorgen voor een complete en discrete uitvaartverzorging waarbij de overledene centraal staat. U kan rekenen op een persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid. Wij doen steeds ons uiterste best om aan ieders wensen te voldoen, zodat u op gepaste wijze respectvol afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij staan ten dienste van de nabestaanden ongeacht de woonplaats of de plaats van overlijden."
Adres: Dorpsplein 22, 8570 Anzegem
Telefoonnummer: 056 68 74 24
Stad: Anzegem
Route: Dorpsplein 22
Postcode: 8570


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00
Dinsdag: 15:00 - 18:00
Woensdag: 15:00 - 18:00
Donderdag: 15:00 - 18:00
Vrijdag: 15:00 - 18:00
Zaterdag: 15:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Funerarium Amez Waregem, Funerarium Vuylsteke, Funerarium Vuylsteke Avelgem overlijdensberichten, Funerarium Avelgem, funerarium d'hondt overlijdensberichten, funerarium d'hondt oudenaarde, Funerarium Vanhoutteghem Waregem, Uitvaart Vanhoutteghem
Recensies
Bij het overlijden van mijn echtgenoot drie maand geleden werden we heel goed opgevangen door Nikita en haar medewerker. Ze stond ons met raad en daad bij. We konden haar steeds bellen als we nog ergens een probleem mee hadden of als er iets veranderd moest worden in boekje van de uitvaart. Door haar jaren ervaring kan ze ook goede tips geven. Zo was ze heel juist met het aantal rouwbrieven en gedachtenis prentjes. Ook tijdens de afscheidsdienst was ze steeds in de buurt. Zelfs nu nog kunnen we op haar rekenen.
Niets dan positief over Funerarium Nuytten. Toen we afscheid namen van ons kindje, was Nikita er voor ons tijdens en na de openingsuren. Een service die je nog maar weinig kan vinden, tegenwoordig. Ook de opbaring was heel mooi en verzorgd gedaan. We hebben niets dan lof voor hoe ze haar zaak runt. Above and beyond, chapeau. Zeer tevreden.
Dag Nikita Vandaag namen wij afscheid van Pé. Onze pepe, onze grootvader waar we zo naar opkeken. Helaas konden wij als kleinkinderen niet aansluiten bij de dienst. Maar gelukkig konden we toch door jullie meevlogen met de livestream. Wat eerst gedacht een raar gevoel zou geven werd voor ons echt een waardig afscheid. Net alsof we erbij waren, net alsof we samen met iedereen afscheid konden nemen. Wij voelden jullie warmte, jullie persoonlijke aanpak tot bij ons thuis. Zo kreeg Pé toch het afscheid die hij verdient heeft. Een moment van samen zijn waar respect is voor iedereen zijn gevoelens. Wat een mooi feest had moeten worden is een dag vol verdriet geworden. Maar door jullie werd dit toch een moment die we in ons hart zullen dragen. Echt waar een hele dikke pluim voor jullie werk. Jullie doen dit met hart en ziel en niets is te veel voor jullie. Dankjewel om dit afscheid zo mooi te verzorgen. Als er iemand vraagt of ze een mooie plaats kennen om een waardig en warm afscheid van iemand te voorzien, dan weet ik onmiddellijk waar ik ze kan naar toe verwijzen. Met vele warme groeten De kleinkinderen van Antoin Naessens
We zijn altijd professioneel en heel vriendelijk benaderd geweest op ieder uur van de dag maakte je tijd voor ons vrij en samen hebben we een dienst samengesteld die volledig aan onze wensen voldeed. Bedankt!
Zeer waardig afscheid. Bedankt voor de zeer goede en serene begeleiding.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Funerarium Nuytten.

Anzegem lokale dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpsplein 22 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Funerarium Nuytten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Funerarium Nuytten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Funerarium Nuytten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Tellitcom Expert Tellitcom 900 meter Vriendelijke en correcte bediening, steeds behulpzaam indien nodig.
Delrue Communications Delrue Communications 932 meter grafisch ontwerp advies belettering publieborden
Barreel Barreel 1 km Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van toegangsbeheer bij particulieren en be...
Puur Zijn - Julie Goeminne Puur Zijn - Julie Goeminne 3 km De ontmoeting met Julie en de het oefenen van Yoga, is een plezier in leven. Zowel de...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid