facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fundament - complementaire gezondheidspraktijk

Info

Complementaire gezondheidspraktijk

Geschiedenis

FUNDAMENT
Bewegings- en gezondheidsbegeleiding

Ik geloof in de kracht van een sterke basis. Een basis waarop met een gerust gemoed verder gewerkt kan worden. Als het fundament van je ‘huis’ niet goed is, verzakt je ‘huis’. Alleen is het fundament niet altijd zichtbaar. Vanuit die visie wil ik mensen begeleiden.

Zich niet vitaal voelen, uitgeblust zijn, geen energie en fut hebben, het zijn de ziektes van onze tijd. Graag wil ik met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten. Ik ben jouw partner in gezondheid. Samen zoeken we naar de perfecte balans, hoe fysiek, emotioneel en mentaal optimaal kan gefunctioneerd worden. Geen kortdurende, agressieve programma’s, maar een levensstijl die vol te houden is.

Om u te begeleiden naar een actieve en gezonde levensstijl vol vitaliteit en energie gebruik ik de vernieuwende combinatie van beweging en technieken uit de natuurlijke gezondheidszorg zoals dieptemassage, voetreflexologie en relaxatietechnieken. Meer info hier over vind u op www.gezondheidsbegeleiders.be.

Als tweede luik gaat Fundament als gezondheidsambassadeur naar bedrijven, organisaties, scholen, stadsdiensten met aanbod op maat. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden qua workshops, opleidingen, bedrijfstrainingen en coaching check zeker de vernieuwde website www.fun-dament.be

De FUN in Fundament staat voor humor, kunnen relativeren, het mooie zien in kleine dingen, geloven in de lichtheid van het leven, elke dag nog een beetje kind kunnen zijn, openstaan voor het leven, durven genieten en vooral volledig jezelf zijn.

Adres: Koning Boudewijnlaan 14, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: 0486183002
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Koning Boudewijnlaan 14
Postcode: 8880


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 11:30

Recensies
Een mooie, uitnodigende praktijkruimte waar Maaike via de voeten heel snel de juiste ingang naar de te helen plekken vindt. Een aanrader voor wie echt naar de kern van de pijn wil geraken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid