facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fun St-niklaas

Fun St-niklaas

Info

Fun voor groot en klein!



"Fun Sint-Niklaas is jouw specialist in plezier! Laat je verrassen door de ruime keuze aan speelgoed, cadeaus en vrijetijdsartikelen.Het einde van het jaar is alweer in zicht. Tal van feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur. Kortom, de perfecte omstandigheden voor een feestje, of om spelletjes te gaan spelen met je vrienden en familie. In onze speelgoedwinkel ben je dan ook op de juiste plek wanneer je toe bent aan een nieuw gezelschapsspel, Barbiepop of Lego set. Maar ook leuke feestversiering en deco voor de feestdagen koop je het voordeligst bij Fun.Bij Fun vind je het hele jaar door alles voor in- én outdoor familieplezier!Kortom: Laat je verrassen door Fun!Feestje ofwa?!"
Adres: parklaan 87, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037782315
Stad: Sint-Niklaas
Route: parklaan 87
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fun Sint-Niklaas Openingsuren, Fun Speelgoed, Fun open op zondag, Fun Openingsuren, Fun folder, Fun Sinterklaas, Euroshop Sint-Niklaas, DreamLand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spelfanaat Sint-Niklaas Spelfanaat Sint-Niklaas 889 meter Geweldige winkel, heel veel games en super service.
Recensies
Dubbele cadeau voor een nichtje Gelukkig binnen de week terug naar Fun geraakt in de hoop geld terug te krijgen. Dit had men namelijk beloofd toen het cadeau werd aangekocht. Helaas, enkel een cadeaubon was mogelijk. Wat moeten we nu met zo'n bon zonder kinderen en geen tuin... Verder bijna alles te duur en personeel mag wel eens met beter been uit bed stappen.
Ze zeggen er ligt nog een pakketje... je komt langs voor annulering. Denk je krikg je centen terug. Ja vergeet het ze zegge dat het reeds is terug betaald. En dat is niet waar. Conclusie geen product gekregen en geen geld terug gekregen. Mij zien jullie nietmeer.
Onvriendelijk personeel Prijzen die niet kloppen eens je aan de kassa staat. En als je dan iets vraagt aan het meisje achter de kassa antwoord ze tegen haar zin en enorm onbeleefd. Echt enorm onvriendelijk !
Supervriendelijk personeel. Er was een probleempje met mijn bon en dat hebben ze snel opgelost door naar het hoofdkantoor te bellen. Verkoopsters zijn heel geduldig en lief voor de kindjes. Ook de webshop heeft een super dienst na verkoop. Heel tevreden over fun.
Zeer jammer dat je u gekochte goederen niet meer kunt inpakken, klanten worden gewoon wandel gestuurd in een winkel vol met potentiële cadeautjes.
Als je naar een feestje moet en een geschenkje wenst mee te nemen, dat kan niet meer. Er is van hogerhand beslist om niet meer in te pakken of papier ter beschikking te stellen. Tot nooit meer....
Amai heb die manager vrouwen bezig gezien tegen hun personeel Zo erg.die moesten ze direct buiten zwieren. Boertig management zo erg De fun is geen fun om daar te werken Kom hier nooit meer
Ik kocht 10 artikelen en 3 daarvan werden duurder aangerekend dan de prijsaanduiding in de winkel, dat is toch geen toeval maar bewust klanten afzetten?
Zeer vriendelijke vrouw aan de kassa, had een zandbak gekocht en vroeg aan de kassa meer uitleg over een nintendo switch. De vrouw achter de kassa nam rustig de tijd om mij veel uitleg te geven over dit item. Dit zonder enige koopdruk. Heb heel goede informatie gekregen, je hoorde dat deze dame er echt op de hoogte van was. Bedankt voor de goede service en tot binnenkort.
Onvriendelijke dame aan de kassa!!! Beschrijving: vol, zwart haar en een bruine short. En dan staat er nog @your service op haar rug…. De service is ver te zoeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid