facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funérailles Patrick Vanhorenbeke

"Entreprise de pompes funèbres familiale exerçant cette profession depuis maintenant 3 générations. Nous prenons notre rôle d’accompagnement très à cœur afin de répondre au mieux aux attentes des familles qui nous font confiance.Besoin d'organiser des funérailles ou d'un conseil? Notre entreprise familiale vous accompagne dans l'organisation de funérailles et démarches administratives à Bruxelles et ses alentours.Nous nous occupons également de vos imprimés funéraires, funérailles écologiques et fleurs."
Adres: Rue de la Tarentelle 14 Tarantellastraat 14 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 523 89 00
Stad: Anderlecht
Route: Rue de la Tarentelle 14
Huisnummer: Tarantellastraat 14
Postcode: 1070



op zoek naar gerelateerd: pompes funèbres - vertaling
Recensies
Het team verwelkomde ons met veel respect en menselijkheid. Zeer attent, ze houden rekening met de wensen van de familie en zoeken op een zeer dynamische manier naar oplossingen. Hun service is uitstekend.
De begrafenis- en meditatieceremonies bij het overlijden van mijn moeder op 7 augustus, met inachtneming van de huidige gezondheidsmaatregelen, waren perfect, vanuit alle gezichtspunten... zowel voor de steun van het hele team van de heer Vanhorenbeek als voor de grote elegantie tijdens alle stadia tot aan de verstrooiing van de as. Ik beveel dit familiebedrijf van harte aan dat veel respect heeft voor de familie van de overledene.
Ze zijn efficiënt, discreet en attent. Aarzel niet om een ​​beroep op hen te doen. Echte professionals. Zelfs voor een lichaamsrepatriëring hebben ze ons afgelost omdat ze professioneel zijn.
Zeer tevreden met hun diensten, zijn van opmerkelijke hulp en ernst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid