facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fumisterie Dubois

Fumisterie Dubois

Info

Foyers - inserts - poêles - bois - pellets - gaz - conduits de cheminée - ramonages

Geschiedenis

Localisée à Henri-Chapelle, près d’Eupen, la Fumisterie Dubois est spécialisée dans le domaine de la cheminée depuis plus de 20 ans.

La Fumisterie Dubois est une entreprise familiale qui sait faire preuve de flexibilité et de disponibilité à votre égard afin de répondre du mieux possible à vos attentes.

Six personnes sont à votre service et collaborent ensemble pour mener à bien tous vos projets avec bonne humeur et professionnalisme.

La Fumisterie Dubois s’enflamme pour vous depuis plus de 20 ans !

Adres: Route Charlemagne 198, 4841 Henri-Chapelle, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 3287883643
Stad: Henri-Chapelle
Route: Route Charlemagne 198
Postcode: 4841



op zoek naar gerelateerd: La Passion des Flammes, Maison Hardy
Recensies
Werk heel goed gedaan Altijd snel antwoord op een vraag Dienst na verkoop is uitstekend ik raad aan
Ongelooflijk.. nul competentie zolang het huis geen problemen veroorzaakt is dat prima, maar als er problemen zijn die totaal incompetent zijn, raad ik nul nul zeker niet aan...
Zeer professioneel advies en werk! Aanbevelen
Helaas heeft het bedrijf ondanks herhaalde verzoeken nooit gereageerd met een bod. Gelukkig zijn er bedrijven die hier betrouwbaarder werken en graag bestellingen willen hebben.
Na maanden en maanden onderzoek loste dit zeer professionele en gastvrije huis ons serieuze kamerprobleem op! Zeker, we zullen er het volste vertrouwen in blijven hebben! P.W.
Zeer serieus bedrijf, luistert naar de klant en rekent redelijke prijzen. Kan niet wachten op hun nieuwe showroom, ze verdienen het!
Zeer serieuze ploeg. Keurig veegwerk, dat naar vele streken gaat en zelfs naar Dison. Zeer beleefd, een plezier om zaken te doen met dit bedrijf
Onberispelijk werk, zeer vriendelijke baas, geweldige service, niets te zeggen! Ik raad aan!
Tot twee jaar geleden was dit zeker een goed adres voor kachels, maar sinds de zoon de zaak overnam, zijn die tijden definitief voorbij. Hier wordt de klant niet langer behandeld als een koning maar alleen als de betalende "A...". Bij ons was dag X als leverdatum aangewezen. Dag X om 7.00 uur kregen we te horen dat de werkzaamheden om 8.15 uur zouden beginnen. De kinderen naar school gebracht en om 08.35 uur ter plaatse aangekomen, waar ik dan zonder Hallon begroet zou worden met "Je mag blij zijn dat we überhaupt nog aan het werk zijn, want een instaptrede van bijna 50 cm is niet redelijk. Maar nu moet ik mijn zaak open laten gaan." Hoewel 4 van mijn arbeiders er al waren, die zeker in 5 minuten een geschikte helling zouden hebben neergezet als ze vriendelijk gedag hadden gezegd. De kers op de taart is echter dat na levering zonder afronding en functiecontrole binnen een week betaling van nog eens 60% werd gevraagd, ondanks de reeds 30% aanbetaling die bij de aankoop al was gedaan. Elk contact werd geblokkeerd met bedreigingen van "gerechtsdeurwaarders", slechte boomorganisatie, hoewel binnen 9 maanden een nieuw gebouw werd opgetrokken van de vloerplaat van de kelder tot aan het afgewerkte meubilair en nog meer verborgen beledigingen. Voor zulke mensen zou er een nieuw woord aan het woordenboek moeten worden toegevoegd... ArrogantesA.... Die ene ster die wordt gegeven is overigens nog te veel, maar minder kan niet.
Erg aardig en behulpzaam. Goed advies. Meneer Dubios probeert voor elk probleem een ​​oplossing te vinden. We voelen dat we bij hem in goede handen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid