facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fuego Adventure Grill Vossemeren

Adres: 3920 Lommel
Telefoonnummer: +3211548265
Stad: Lommel
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Fuego Adventure Grill Center Parcs, Fuego Adventure Grill Speisekarte, Fuego Adventure Grill Vossemeren Menukaart, Fuego Adventure Grill Erperheide menu, Fuego Adventure Grill menukaart, Fuego Adventure Grill Het Heijderbos, Fuego Adventure Grill Kempervennen menukaart, Fuego Adventure Grill Eemhof menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurants Vossemeren Restaurants Vossemeren 51 meter Er zijn verschillende restaurants en cafés bij De Vossemeren. Ze hebben elks hun spec...
Den Bonten Oss Den Bonten Oss 3 km Heerlijk gegeten hier! Echte aanrader
Den Bonten Oss GrillrestaurantBar Den Bonten Oss GrillrestaurantBar 3 km Heerlijk gegeten hier! Echte aanrader
Recensies
Geen aanrader! Wij hebben hier voor het eerst gegeten tijdens ons verblijf in center Parcs de Vossenmeren. De biefstuk was ontzettend smaakloos en taai, dit is ontzettend jammer omdat je toch 30,- pp betaald voor alleen het hoofdgerecht. Daarnaast was het eten ook niet heel warm, na het bestellen hadden we binnen 5min ons eten, we waren binnen een half uur uitgegeten en konden weer weg, het leek wel alsof we in een duur fastfood restaurant zaten. Al met al geen aanrader. Zonde van je geld.
Helaas een enorme tegenvaller. We gaan traditiegewijs altijd de laatste avond naar de fuego als we een CP bezoeken. Gisteren voor het eerst dus in de vossemeren.. speciaal vroeg geboekt zodat we op tijd naar ons huisje konden aangezien we met 3 kleine kindjes gingen. Om 18u toegekomen. Om 21u pas kunnen vertrekken en dit dan nog omdat we zelf meerdere keren aangedrongen hebben om ons dessert te brengen. Enorm enorm lang moeten wachten, de bediening verloopt enorm chaotisch, het ontbreekt ook aan de kindvriendelijke aanpak die we in de andere parken wel gewend waren. De nonna´s ietsje verder in de dome was dan toch STUKKEN beter! Moet wel zeggen, ze hebben wel hun best gedaan om zich te excuseren dus dat vond ik dan weer wel heel mooi, maar helaas was onze laatste avond daar niet mee gered.
Ik zou zeggen blijf er weg eten is niks speciaal Bediening trekt op niks als ik dit vergelijk met de Italiaan op de zelfde cité Ik ben om 19u30 toegekomen heb mijn eten pas gekregen om 20u30 Ik heb zelf moeten vragen om een kaart enijn bestellingen op te nemen Eten voor een grill restaurant ja kijk heb al beter gegeten voor die prijs Dus tip blijf er weg de Italiaan is op alle vlakken beter op de zelfde locatie Op de menu stond bij de schnisel champions en spek ik heb die moeten zoeken Er stond een nota dat bijgerecht bij het hoofdgerecht inbegrepen waren ik heb er moeten na vragen.sorry nee hier is nog veel werk aan
Prijs kwaliteit niet in verhouding. Kids kregen het verkeerde uitgeserveerd, waardoor wij als ouders eerder zaten te eten dan de kinderen. Het kindermenu was erg teleurstellend. De mixed grill ook en dat voor bijna 60 euro. Bediening slordig, eerst verkeerde bestelling, daarna een drankje besteld die nooit is gekomen en als je wat wilde vragen stond men mn zn drieën heel druk voor de bar te kletsen er was geen tot weinig aandacht voor de klanten. Ze slaan de plank daar als je het mij vraagt erg mis!
Geen aanrader! Na een vriendelijke ontvangst en snelle bediening kregen we ons eten. Ik bestelde de spear of fear vegetariano met rijst. De halloumi mocht ik zoeken, er lagen slechts 2 kleine stukjes op mijn bord. Verder was er een klein potje met rijst die koud en hard was, de andere groenten waren lauw. De spie bestond bijna volledig uit ajuin en artisjok met een champignon en een aubergine tussen. Mijn vriend bestelde de spies met toeslag voor “beter vlees” en de gratin. De gratin was heel lekker, de toeslag van het vlees nutteloos, de ribbetjes waren nog het beste van al. Al bij al veeeeel te duur voor wat het maar is!
Het eten was verschrikkelijk, weinig smaak en steek was zelfs na de 2de keer nog slecht gebakken. Rijst was precies een papje met amper smaak, gelukkig was er zout! Medewerkers stonden meer met elkaar te praten dan klanten te bedienen!
HIER NIET GAAN ETEN ZONDE VAN JE GELD!!! Wij gingen zitten en het ging meteen al mis we kregen gelijk water aangeboden wat niet eens van ons was. Na onze drankjes hebben gekregen kregen we een hoofdgerecht wat ook niet van ons. Vond dat dat al een beetje raar ging maargoed. Wij een voorgerecht besteld snel ontvangen breekbrood was ijskoud kruidenboter kwam uit de vriezer ofzo maar we dachten het zal wel als het voorgerecht niet nu gelijk komt is het prima nou nog geen 5 min later stonden ze al met 4 borden hoofdgerecht wat ik knap vind 1 kindermenu wat ijskoud was patat slap biefstuk ze vroegen hoe we het wilde hebben is ook noet goed aangekomen was nog te rauw ipv medium. We hadden ook nog een schnitzel afschuwelijk word er nog naar van slappe hap en koud. Er horen ook champignons erbij te zitten met spek en ui nou je lach je rot zilveruitjes zaten erbij en hele kleine spekblokjes je had bijna een loep nodig. Bernaise saus super zuur!!! Maar had mensen ondertussen al een paar keer geroepen ik voelde me eigen echt een zeur dus heb maar niks meer gezegd totdat ik bij de kassa kwam toen vroeg ze heeft het gesmaakt ik zei kijk maar naar onze borden amper gegeten zonde van me het was niet te eten. Kunnen we geen korting krijgen nou ze ging het bespreken met de manager en zelfs dat duurde nog langer als dat me eten werd bereid niet normaal 20 min heb ik gewacht op antwoord en toen kwam ze in een keer ze praatte midden in me gezicht met d'r verschrikkelijk adem en ze zei dat ik het eerder had aan moeten gegeven terwijl het aan het begin al mis ging en ik de mensen 6 x heb terug geroepen ik zei al ik voelde me al een zeur ga niet her personeel 100z terug roepen maar ze zei dat had je beter wel moeten doen want nu kan ik niks voor je doen. Ja pis link word ik dan want heb wel meer als 100 euro betaald wat niet te vreten is en uiteindelijk want de aanhouder wint natuurlijk kregen we een gratis koffie aangeboden bij de grand café ik zei al vind ik matig ten eerste drink ik geen koffie en werd het uit eindelijk een drankje waar we wel van hebben genoten. DUS MENSEN HIER NIET ETEN BETER JE GELD ERGENS ANDERS UIT GEVEN AAN DE DINERBUFFET DIE WAS WEL GOED!!!!!
Vriendelijke en snelle bediening, voorgerecht en hoofdgerecht waren lekker en goeie bakwijze van de tournedos en de ribbetjes waren ook goed. We hadden a vollonte gekozen maar hadden genoeg met 1 portie. Dessert was ook heel lekker en ook eens iets anders dan we gewoon zijn. Wij komen zeker nog terug
Duurt te lang vooraleer je een kaart krijgt en iets kan bestellen. En ik zat daar als eerste! Voorgerecht was heel lekker, hamburgers walgelijk voorgestoomd rundsvlees fritkotachtig De limousin koeien zijn voor niks gestorven... dessert pot choco in gevallen ... bediening niet zo vlot als de andere restaurantjes daar. Ongemakkelijke treden zonder leuning om er binnen te geraken.
Vriendelijke bediening. Wat het eten betreft, was brochette goed maar de rijst was gemaakt met niet verder tomatensaus. Mijn man had soep met kip en hij zei dat de soep uit een blik leek te komen. Ik vond het leuk een mojito te maken maar hier was geen gemalen ijs bij, grote blokjes en het was witte suiker in plaats van bruine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid