facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FTK Electrics

FTK Electrics

Info


FTK Electrics zorgt voor uw elektrische installatie. Particulier en KMO`s. Nieuwbouw, renovatie, herstellingen, domotica en ondersteuning doe-het-zelvers.



"Zoekt u een specialist met op het gebied van ontwerpen, installeren en herstellen van elektrische installaties? Schakel dan de expertise in van FTK Electrics. Wij voeren alle werkzaamheden voor u uit. Zowel groot als klein. Door enkel en alleen gebruik te maken van de beste materialen zorgen wij ervoor dat u lang plezier heeft van het uitgevoerde werk.Wij maken gebruik van Loxone. Het enige en meest complete smarthome systeem die op dit moment verkrijgbaar is. Bekijk hier wat Loxone voor u kan betekenen.Daarnaast bieden wij ondersteuning voor doe-het-zelvers. Voor aanvullende informatie, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons op nemen."
Adres:
Telefoonnummer: 0472345290
Stad: Beverlo


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00

Recensies
Top elektricien, zijn borden zijn parels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid