facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frunshopping Izegem

Frunshopping Izegem

Info

Een Shopping Park met grote namen als H&M, Action, Bel&Bo, C&A, Carrefour, Cassis, JBC, Oxygen Fitness, Multipharam, Chaussea, Maxi Zoo, Pronti, Torfs, Veritas, Krëfel en Hema!

Geschiedenis

Een Shopping Park met 21.000 m² winkeloppervlakte en 550 parkeerplaatsen.
Volgende grote namen zijn aanwezig in FrunShopping Izegem : Action, Bel&Bo, C&A, Carrefour, Cassis, Chaussea, JBC, Oxygen Fitness, Pronti, Torfs, Veritas, Krëfel, Bristol, Krduivat, Multipharma, Maxi Zoo, Hema & H&M ! Vlot te bereiken, gelegen vlakbij afrit Izegem van autostrade E403!

Adres: Krekelmotestraat 62, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 32 473 64 31 57
Stad: Izegem
Route: Krekelmotestraat 62
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: frunpark izegem openingsuren, frunpark izegem action, frunpark izegem h&m, krefel izegem, frunpark izegem koopzondag, frunpark izegem welke winkels, action izegem, chaussea izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hart van Izegem Hart van Izegem 1 km Hart van Izegem is een winkeliersvereniging van handelszaken uit het Hart van Izegem
Recensies
Leuke shoppingmall, vooral als je schoenen zoek, hebben ze hier een grote aanbod. Jammer van het toilet. Het zou ook leuk zijn een plek om iets te kunnen drinken.
In mijn ogen geen shoppingcenter, maar wel een paar winkels bij elkaar gepropt met een gemeenschappelijke parking. Gelukkig is de grote leegstand van een paar jaar geleden al opgelost. De winkels zij vrij standaard, m.a.w. het zijn dezelfde ketens die je in iedere stad terugvindt. Het enige wat het iets 'unieker' maakt, is de aanwezigheid van een binnenspeeltuin en een fitnesscentrum. Ik mis de gezelligheid van bankjes, een terrasje of überhaupt een eet- of drinkgelegenheid. De meeste herinneringen en 'fun' aan shoppen is om samen met je vrienden, familie te kunnen genieten met een drankje.
Op zondag geweest maar enkele zaken waren open, heel ruime parking met veel zaken van de gekende ketens.
Niet veel winkels die mij goed liggen
Nergens openbaar toilet ook geen cafetaria of zoiets gezien? Alle winkels dicht bij elkaar aan de overzijde van de straat aldi en lidl wat wil je nog meer? Een wc . . .
Goeie variëteit van winkels. Jammer dat er geen theeroom/taverne is. Een rustpauze als je shopt.
Enorme parking, vlotte service en online bestelling stond netjes klaar
Heel veel winkels bij elkaar, leuk om naar toe te gaan, grote parking.
We zijn daar gewoon even gaan winkelen.
Leuk uitstapje vlakbij het hotel Mercure
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid