facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitsnacks Bvba

Info

Fruitsnacks is een leverancier van vers fruit op het werk aan bedrijven over heel België en Luxemburg.

Geschiedenis

Fruitsnacks is een fruit- én familiebedrijf dat elke week voor een gezond en vers tussendoortje op het werk zorgt in 2.500 bedrijven. Heeft jouw bedrijf ook een gezonde boost nodig; wij leveren graag onze fruitmanden bij jou!

De fruitmanden zijn 100% fiscaal aftrekbaar en worden gratis geleverd (in België en Luxemburg). Elke week voorzien we jou en je collega’s van minimaal 8 soorten lokaal en exotisch fruit, waaronder appels en peren van onze eigen boomgaard. Fruit bestellen bij Fruitsnacks is niet alleen goed voor je gezondheid, maar je steunt ook het goede doel. Ten slotte waarborgen wij ook onze Akte van Fruittrouwen!



"Bij Fruitsnacks leveren we wekelijks vers fruit op het werk aan meer dan 3800 bedrijven in de Benelux. Fruit als gezond tussendoortje zorgt voor meer motivatie en energie op de werkvloer en is simpelweg een leuke extra voor de werknemers. Wij zorgen voor jouw fruit op het werk binnen handbereik!"
Adres: Mierhoopweg 34, 3850 Nieuwerkerken (Limburg)
Telefoonnummer: +32 (0)11 69 52 80
Stad: Nieuwerkerken
Route: Mierhoopweg 34
Postcode: 3850


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: fruitsnacks maken, fruit@work, fruit op het werk, fruit op het werk gent, fruit at work, fruit op het werk antwerpen, fruit leveren aan bedrijven, fruitmanden op het werk
Recensies
Top bedrijf !!!!
Goede kwaliteit fruit .alles tot in de puntjes verzorgt
topservice met topproducten! Limburgs bedrijf om fier op te zijn.
Mooi fruit, verzorgde service en altijd klantvriendelijk. Een aanrader!
Zeer goeie service! Steeds vers fruit! Veel afwisseling!
Topservice! Veel variatie en elke week uitkijken naar 'het fruitje van de week!'
Zéér onvriendelijke mens.
goede service
Lekker fruit!
Het idee is geweldig. En fruit op kantoor hebben is geweldig. We gebruiken deze service nu 3 jaar. En vaak is de kwaliteit van het fruit slecht. Fruit is meestal niet rijp. Zou geweldig zijn als ze dit zouden verbeteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid