facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitbedrijf Peter De Coninck

Fruitbedrijf Peter De Coninck
Adres: Vossestraat, VOSSESTRAAT 129 Mazenzele, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0477692235
Stad: Mazenzele
Route: Vossestraat
Postcode: VOSSESTRAAT 129


Recensies
Prachtig initiatief om het bedrijf voor het publiek open te stellen ter gelegenheid vd Dag vd Landbouw...! Vele mensen konden aldus met eigen ogen en met het ganse gezin komen kennismaken met het reilen en zeilen op zo een bedrijf. Tal van drank- verkoopstandjes en amusement voor de kids droegen daartoe bij. Mooie en nuttige rondleidingen tussen de fruitbomen, - te voet of met huifkar getrokken door 3 forse paarden - ! Een ware belevenis voor de kinderen ! Zelfs de ijsjes waren zo superlekker dat de massa niet opzag tegen een lange wachtrij ! De septemberzon deed dan vandaag ook haar uiterste best om het allerbeste te geven. Top !
Verschillende soorten lekkere appelen en peren rechtstreeks van hun eigen boomgaard, een kortere keten bestaat niet. Jammie!
Lekkere appels, peren, sappen,... rechtstreeks van de teler. Top
Fruit direct van de producent....korter kan de keten niet zijn
Super kwaliteit en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid