facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruit At Work

Fruit At Work

Info

Verse Fairtrade fruitboxen & manden geleverd op kantoor, bij je thuis, in het ziekenhuis of waar dan ook in de Benelux

Geschiedenis

Fruitmanden op kantoor gratis geleverd in gans België!



"Verse Fairtrade fruitboxen & geschenkmanden geleverd op kantoor, bij je thuis, in het ziekenhuis of waar dan ook in de Benelux!"
Adres:
Telefoonnummer: 011825844
Stad: Zonhoven


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wekelijkse fruitmand thuis, Wekelijks fruit op kantoor, Fruit laten leveren, Prijs fruitmand, Fruit At Work opzeggen, Fruitsnacks, Kleine fruitmand, fruit op het werk west-vlaanderen
Recensies
Geen variatie in fruit, elke week dezelfde mand én veel te duur voor wat je krijgt. Voor dat geld haal ik in de winkel het dubbele aan fruit. Verder hele slechte klantenservice, geen reactie op mail, manden die constant verkeerd geleverd worden...
We krijgen al een hele tijd de superlekkere fruitpakketten op het werk geleverd en kijken telkens uit naar de box met keer op keer verse en heerlijke stukken fruit, steeds door dezelfde vriendelijke dame met de glimlach geleverd. echt top! Een positieve review is dan ook meer dan op zijn plaats hier.
Lekker fruit van zeer goede kwaliteit. Uitmuntende klantenservice ook. Wij zijn zeer tevreden particuliere klanten die uitkijken naar onze wekelijkse leveringen!
De bestelling ontvangen . Volgens de afspraken negen soorten . Wou het gewoon even proberen maar persoonlijk als je rondkijkt hoeft het niet zo duur te zijn.De mand is mooi maar onderaan vind je dan een paar perziken en nectarines die zo onrijp zijn dat je er de eerste veertien dagen niet van moet eten.Alhoewel we toch september zijn . Sociale noch biologische initiatieven kon ik in mijn bestelling terugvinden. Dit is fruit dat gewoon ok is maar het wow-effect is nihil.
Corrupte firma. Enkele jaren geleden een cadeau beloofd bij een eerste bestelling. Na 5 bestellingen nog niet gekregen. Contract opgezegd maar ik krijg nog steeds aanmaningen voor fruit dat ik nooit gekregen heb zelfs na meermaals telefonisch contact te hebben gehad.
Beste fruit en bediening! Altijd correct, perfect en zeer smakelijk!
Ons bedrijf Sweco Belgium nv is al enkele jaren klant en super tevreden! Het fruit is lekker en er is veel varriatie. Ook in omgang hebben we heel graag met Fruit at Work te doen!
Lekker fruit en goede service. Hier wordt veel meer fruit gegeten sinds we klant zijn bij Fruit at Work!
Een bedrijf mét gezonde smaak naar mijn hart, en dat niet alleen voor hun diensten maar ook de mensen achter de schermen. Heerlijk vers fruit geleverd op je werklocatie? Ja!
Iedere week wederom fruit van topkwaliteit !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid