facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituuraanhuis.be

Frituuraanhuis.be

Info

Familiaal catering bedrijf reeds 25 jaar actief in de Benelux Verzorgde wagens en catering standen.

Geschiedenis

U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Uw bedrijf organiseert een evenement, dat echt indruk moet achterlaten bij uw klanten en medewerkers? Er staat een opendeurdag op school gepland? Samen met vrienden zet u een knalfuif of een megaparty op poten?
Zorg dat het helemaal af is en bestel een cateringwagen bij Frituur aan huis.

Frituur aan huis is een cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dus we weten heel goed wat we doen. Bij ons kunt u zeker zijn van de lekkerste frietjes, snacks en sauzen. We zijn actief over heel België, ja zelfs in het buitenland.

Wij verzorgen kwaliteitscatering op maat voor feesten en evenementen. Als u speciale wensen hebt, neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik door naar onze website voor onze folder of naar het offerteformulier!



"Mobiele Catering De Tempelier is een cateringbedrijf met ervaring sinds 1993 zijn we actief, dus we weten heel goed wat onze klanten wensen. Bij ons kunt u zeker zijn van de lekkerste frietjes, snacks en sauzen. We zijn actief over heel België, ja zelfs in het buitenland.Wij verzorgen kwaliteitscatering op maat voor feesten en evenementen en bedrijven Als u speciale wensen hebt, neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken."
Adres: -, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: +32 496 63 92 81
Stad: Lille
Route: -
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Frituur aan huis Retie, Frituur aan huis Mol, Frituur aan huis Hasselt, Frituur Lille, Foodtruck aan huis Lille, Frituurkraam, Frituurwagen, De Snackcar
Recensies
Voor het communie feest kwam de frituur aan om 19u45 ipv om 18u zoals afgesproken. Ik ben niet verwittigd dat er problemen waren. De snacks die werden aangeboden waren maar de helft van diegene in ons pakket en waren vaak ook niet goed doorbakken lees bevroren. Lange wachtrij hoewel op voorhand verzekerd dat men 50 man wel aankon. En hoewel ik extra tijd boekte wouden ze na 1 uur alweer weggaan. Heb een mail gestuurd, geen antwoord. Dan via deze weg; erg ontgoocheld, nooit maar dan ook nooit boek ik nog bij hen! Dus goede raad; ga op een ander, beduidend goedkoper en veel beter!
Gisteren Lentefeest gehad en fritwagen laten komen. Kwam op tijd, zeer vriendelijke man en lekkere frieten en ruime keuze snacks. Nadien bakte hij ook nog pannenkoeken, wafels en er waren lekkere ijsjes. Zeker aan te raden!
Wij hebben vandaag ,luxe ontbyt besteld gaan dat zeker herhalen het was in 1 woordje super zo verzorgd ,en heel correkt afgeleverd bedankt aan het team topkwaliteit mevr Druyts
Top bedrijf voor U evenementen
Ze werken hard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid