facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Weit

Frituur Weit

Info

Frituur

Adres: damstraat, 1982 Weerde, Brabant, Belgium
Stad: Weerde
Route: damstraat
Postcode: 1982


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Elewijt, Frituur Zemst, Frituur Weit menu, Frituur Yolanda
Recensies
Mooie en verzorgde zaak. Bediening is ook snel en vriendelijk. Er wordt zeer efficiënt samengewerkt. Er kan niet met Payconiq betaald worden of met de kaart en dat is altijd jammer bij een eerste bezoek. Alleen met cash of via Bonsai. Friet zelf is goed maar niet in ossevet gebakken lijkt het wel. Als dit wel zo was, zou het nog lekkerder geweest zijn. Bicky burgers zijn groot genoeg en verzorgd. Het is wel een official dealer en had daarom net wat hogere verwachtingen. Vlees zelf had niet zoveel smaak. Er wordt weinig saus op gedaan. Porties zijn voldoende. Alleen plastieken vorken beschikbaar. Echt bestek zou leuk zijn en een mooi pluspunt vormen.
2023 .. Je kan niet met de kaart betalen en staat nergens aangegeven!! Ze hebben “bonsai-pay” maar die app werkt niet. Als je daar iets van zegt krijg je als antwoord “iets anders is te duur voor ons”.Daar sta je dan met je bestelling. Ook een heel chaotisch frituur.
Frieten waren lekker en knapperig. Ook de bickburger was lekker. Enkel tafels buiten beschikbaar door regels. Enige minpuntje was de stoofvlees. Heel lekker maar meer saus dan vlees. Het leek gewoon stoofvlees saus. De verse tartaar was lekker maar nogal "vast". Vriendelijke service. Alleen prijs vlees is wel $$$. Maar over het algemeen zeker een aanrader!
Altijd goede bediening en zeer lekkere frietjes
Lekker eten. Heel druk.
Heel mooi en modern , vlotte bestelling .deze jonge dames zijn goed op elkaar ingespeeld top powergirls Fritjes zijn ook echt supperlekker zelfs bij afhaling zijn ze nog crispy bij thuiskomst. Echte aanrader
Super frituur! Snel, efficiënt, vriendelijk en lekker. Wij rijden met plezier van Mechelen tot hier
Lekkerste frieten van heel Zemst en omstreken. Zeker de weit saus huisgemaakt eens proberen. Wij komen speciaal van Hofstade hier frieten halen omdat ze zo goed zijn en het personeel zo vriendelijk is.
Up to date equipment, ruime keuze, lekker en fijne bediening
Beste frituur van Zemst en glutenvrije opties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid