facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur vollenbak

Frituur vollenbak
"Frituur VOLLENBAK, waar het altijd voelt als thuis komen!!!Frieten, snacks, verse bereidingen, fingerfood, sausen, dagschotels en drankjes...Indien Mozes niet naar de berg komt, komen wij wel naar U met onze mobiele frituur... van privéfeest tot bedrijfsfeest met of zonder receptie hapjes...Tevens bieden wij u ook een aperitiefje aan terwijl u wacht in de zaak...Wanneer het zomeruur begint, bieden we extra pizza’s, ribbetjes en spitburgers aan en vergeet niet: “Als ge alle dagen komt:tot morgen!”We kijken er naar uit om u te mogen begroeten in de frituur of op jouw feest!!Stefan Devoldere en team0486/[email protected]"
Adres: diepestraat 23, 9850 Merendree, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486020901
Stad: Merendree
Route: diepestraat 23
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Frituur Landegem, Frituur Vollenbak online bestellen, Vollebak, Vollenbak betekenis
Recensies
Vriendelijk personeel, heerlijke frieten en een mooie presentatie!
Snelle bediening, makkelijk bestelling invoeren via de automaat. Lekkere frietjes.
Heerlijke frituur, uitgebaat door een vakman. Goeie ligging
Heel onvriendelijke personeel. Bij het bestellen werden we onderbroken . Te duur voor wat het is . Potjes zijn niet dicht en je krijgt geen zakje bij . Als we thuis kwamen schoot er geen stoverij meer over in het potje. Frietjes koud en geen smaak . Mag ook niet gebeuren dat je bestelling in het midden van de straat uiteenvalt .
Zeer vriendelijke bediening, lekkere frietjes, correcte prijzen en tijdens het wachten kan je zelfs op een gratis druppeltje drinken of een gezonde snack verorberen. Wat wil je nog meer van een frituur?!
Op Paasmaandagavond nog een hongertje na wedstrijd KAA GENT. Frietjes met stoofvlees om thuis te verorberen....wat een ontgoocheling bij de thuiskomst : in het doosje stoofvlees zaten welgeteld 2 TWEE !! stukjes vlees van slechts +/- 1 cm grootte......rest saus en dit voor een bedrag van 6.10 € ????? Zo is het niet moeilijk om veel frieten vollenbak te geven; terloops gezegd, tijdens mijn wachttijd kon ik me niet van de indruk ontdoen dat de dame die alleen stond haar job niet aankon, want ze maakte nog fouten die ik in deze nota niet wens te beoordelen. Kortom, het bezoek aan Vollenbak : een "DIKKE" tegenvaller !!!!
DEe gastvrijheid EN de hippe uitstraling EN de niet onbelangrijke overheerlijke FRIETEN, staat vollenbak garant voor sfeer en gezelligheid op eender welke festiviteiten.
Vriendelijke uitbater met ruime keuze, voor ieder wat wils en zeer lekkere frietjes!! Een echte aanrader
Super lekkere frietjes! Meer of genoeg en heel vriendelijke bediening. Kortom toppertje !
de beste frituur's in nevele/ omstreken! Zeker een langskomen en proeven zou ik zeggen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid