facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Unkerzak

Adres: Kalkendorp 1, 9270 Laarne
Telefoonnummer: +3293675606
Stad: Laarne
Route: Kalkendorp 1
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Frituur Laarne, Frituur Kalken, Frituur Frietamientje, Frituur Wetteren, Frituur Overmere, Frituur Melle, Frituur 't Hoekske, Frituur in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Frietamientje Frituur Frietamientje 838 meter Geen 5 sterren daar het niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Spijtig, anders...
T frietje Laarne T frietje Laarne 4 km Lekkere frietjes en vlugge bediening. Ik kom zeker terug
Recensies
Heel lekkere frietjes. Steeds goed gebakken, vriendelijke en vlotte bediening. Gewoonweg super!
De frietjes, het stoofvlees, de steak. Allemaal supervers en zelfbereid. Was superlekker. Verkozen als beste frituur laarne-kalken en dat merk je. Zeker een aanrader.
Lekkere steak voor een eerlijke prijs
Vriendelijke uitbaters, propere en ordentelijk zaak, snelle bediening, kwalitatieve frietjes met bijhorende saus en vlees. Je kan je bestelling meenemen of ter plaatse opeten.
Super lekkere biefstuk friet
Super frituur, vlotte correcte en snelle bestelling. Regelmatig acties. Doe zo verder ! Een bezoek waard ..
Goed eten, verzorgde bediening en voornamelijk klantvriendelijk. Zelfs als rolstoelgebruiker wordt ik onmiddellijk geholpen. Ja, gewoon een topfrituur.
Topfrituur ,met Yves en vrouwtje Ferdaws,een schitterend vriendelijk team. En hun steaks om vingers af te likken,ook de dagschotels heel lekker.
Heel veel frietjes en hoewel ik net op sluitingstijd aan kwam , toch nog bediend
Heel erg lekkere frietjes, de steak is ook super!! En de mensen zijn ook heel erg vriendelijk, ook heel erg gezellig om daar te eten.ik raad iedereen aan om er eens langs te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid