facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Vol Bekske

Frituur 't Vol Bekske

Info

Frituur 't Vol Bekske, gelegen in het wondermooie Tongerlo (Bree).

Adres: Keyartstraat 27, 3960 Bree
Telefoonnummer: 0032498/46.73.49
Stad: Bree
Route: Keyartstraat 27
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Mc Tongerlo, Frituur Bree, Frituur Oevel, Frituur Opitter, Hamburger Bree, Frituur Westerlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur-brasserie 't Hasselt Frituur-brasserie 't Hasselt 2 km Frituur - pastabar - koffiehuis 't Hasselt Proef van ons ruim aanbod aan broodjes, sn...
Eatatbox Eatatbox 5 km Super lekkere Boxie speciaal menu gegeten. Brood met een krokante korstje maakt het h...
Recensies
Gisteren neergestreken in het mooie Tongerlo...waar er gevochten werd met de McTongerlo en helaas heeft de Mc gewonnen...heerlijk gegeten en inderdaad staat de BTW ongelukkig op de bon...jongste zoon, HK Ter Duinen, viel het op en sommige prijzen staan foutief op de menukaart maar ook op de site... Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat proef je... Vriendelijke eigenaren...al jaren in de weer om de beste frituur van Tongerlo en omstreken te zijn en te blijven...maar dat is geen probleem...! Succes met jullie geweldige frituur...en doe zo verder...!!!
Laten we met de kleine minpunten beginnen om toch maar iets te kunnen zeggen. Het eten heeft iets te lang op zich laten wachten. En de kaart stond 9€ voor kleine schotel maar betaalde uiteindelijk 10. Maar zoals ik al zei het is maar om iets te kunnen zeggen, want niets of niemand is perfect! pluspunten: leuke en mooie omgeving waar je buiten in een binnen koer gezellig kan eten. Heel vriendelijk personeel! En dan het eten: Omdat we bezig zijn met verhuis en mijn vriendin in de buurt gaat wonen, hadden we graag iets klein gegeten. Dus gingen we allemaal voor een kleine schotel. Maar ik wil niet weten wat een grote schotel is, want dit was al heel groot! En de schotels waren een voor een lekker! De vriendin eet normaal niet veel, maar had alles tot laatste kruimel op! ze had de stoofvlees schotel genomen en die was idd Top! Ook schoonvader heeft genoten van de schintsel schotel! borden mooi versierd met lekkere groenten! Ja een pluim voor de mensen van t' Vol bekske de kwaliteit was echt top! En een schotel voor 10€ waar je nog zo een top kwaliteit krijgt gebeurt niet veel meer! Dit was echt een aanrader en ons gaan ze daar nog zeker terug zien!!!
Prijs - kwaliteit, zeker de moeite waard . Heerlijk binnen terras om te vertoeven en te relaxen
Heerlijke frieten, vriendelijk personeel, leuke sfeervolle plek om buiten te zitten. tot de volgende keer!
De lavabo in het sanitair is kleiner dan de porties, maar daar moet je niet uit eten, dus... geen probleem. Erg gezellig zitten, zelfs in coronatijd. En opvallend: zelfs op 5 januari, terwijl iedereen zijn kroketten en fondue nog moet verteren, heeft deze zaak goed te doen. Geen wonder dat ze al drie jaar op rij werd uitgeroepen tot beste frituur van Bree. Nog tip: verander de naam in d'Abdij. Als er dan iemand Abdij van Tongerlo googled, wordt het kot helemaal te klein.
Goede frituur Lekker eten Mc tongerlo is geweldig echte aanrader Fijne baas
Goede kwaliteit. Verzorgd. Lekker
Verscholen frituur in het hartje van Tongerlo. Super vriendelijk en lekker gegeten, zelfs glutenvrije snacks en lekker stoofvlees.
Niet voor niets al enkele jaren verkozen tot beste frituur van Bree. Zeer aangenaam personeel en lekkere snacks.
Frietjes waren bikkel hard en stoofvlees leek er zelfs niet op. Een teleurstelling tot en met!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid