facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur ‘t Stee

Frituur ‘t Stee
"Gezellige en smakelijke frituur in het hart van Watervliet. Uitgebreide keuze aan snacks en burgers, heerlijke verse frietjes!"
Adres:
Telefoonnummer: 0476204622
Stad: Sint-Laureins



op zoek naar gerelateerd: Frituur Sint-Laureins
Recensies
Patatje stoofvlees zonder vlees bitterballen zacht ipv curry ketchup bij alles Patat niet lekker kortom wat een domper hadden we op een mooie dag in Zeeland!
We vroegen om een frikandel speciaal met curry en kregen ketjap en de bitterballen waren zacht en friet niet te eten
Heerlijke Vlaamse friet, vriendelijke bediening. Grote porties. Waar voor je geld. Wij gaan speciaal vanuit Nederland naar België om er de lekkerste friet te halen!!! Nu ook voor heerlijke verse hamburgers van de plaat en zelfs broodje kebab met saus naar keuze!
Zeer netje frituur. Vriendelijk personeel. Mooie aanbod.
Is niet meer zoals vroeger, veranderd van ingrediënten en koud
Beste frituur uit de streek! Kan erg druk zijn maar daar kunnen ze hier goed mee omgaan dus je moet nooit lang wachten. Porties friet zijn ook groot! Wel beter afhalen want er is weinig plek om het op te eten. Aanrader!
Moderne zaak, gedreven uitbaters. Deze mensen helpen Watervliet op de kaart te zetten
Beste friet en snacks!
Goede frituur: lekkere frietjes en vleesjes, aardige mensen, snelle bediening, je kan meenemen of daar opeten. Ik vind het wel een beetje jammer dat het altijd zo druk is en dat er dan te weinig zitplaatsen zijn.
Meer dan alleen frietjes, ook hamburgers op de plaat met verse groentjes. En altijd vriendelijk bedient !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid