facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Snacksken Haaltert

Info

Welkom op de Facebookpagina van Frituur 't Snacksken Haaltert!

De frituur is voorzien van een zeer uitgebreid gamma aan snacks, gourmetburgers, huisbereide gerechten waaronder vol au vent, balletjes in tomatensaus, stoofvlees, spaghetti, broodjes, ...

Adres: Stationsstraat 100, 9450 Haaltert
Telefoonnummer: +32497337870
Stad: Haaltert
Route: Stationsstraat 100
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Frituur Haaltert, Frituur Haaltert levering, Frituur Kerksken, Frituur Denderhoutem, Frituur in de buurt, Frituur Ede, Frituur Denderleeuw, Frituur Terlicht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donass Donass 678 meter Wat gebeurd er in jullie zaak. Deze avond besteld om thuis te leveren, anders altijd ...
Food  Brothers Food Brothers 2 km Welkom op de site van “Food Brothers ” dit is een mobiel bedrijf voor al uw festiva...
Recensies
Vlot en vriendelijke bediening. Lekkere frietjes!
Wel duur geworden door energiecrisis vermoed ik.
Beste frietjes van Haaltert. Vroeger ging er wel eens iets verkeerd met de bestelling en ging het niet altijd vooruit maar dat is niet meer het geval.
Verzorgde frituur met ruime keuze en vlotte en vriendelijke bediening
Lekkere friet Het zijn frieten die nog een goede dikte hebben. Zijn juist gepast gebakken. Dat vind je niet op veel plaatsen. De groeten Een tevreden klant keert altijd terug.
Ze zouden van mij meer sterren krijgen want de frietjes en stoofvlees zijn heel lekker,maar ben het beu dat ze je er als klant zo vaak laten voorstaan,terwijl ze zouden moeten open zijn,is de frituur weer gesloten.En dat is al zo vaak gebeurt in de jaren.
Helft van de frieten was veel te weinig gebakken alsook de bitterballen. Ik wilde het na 3 jaar nog eens een kans geven omdat de vaste frituur gesloten was maar het is hier helaas nog altijd niet veranderd. Middel bakje frieten kost €2,50 en een grote €3,00.
Altijd lekker en vriendelijk.
Lekker en zeer snelle bediening maar heeeeeel weinig en heeeeeel duur.Middelgroot pak is niet meer dan voorgerecht en 3.20€ voor potje mayonaise is er neig over. Vriendelijke bediening kennen ze ook al niet.
De frieten zijn wel lekker maar echt mini porties. Met een groot pak heb ik maar net voldoende. Gisteren een klein pak gevraagd en dat was echt belachelijk klein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid