facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't snackske

Frituur 't snackske
"Btw 0889481585 email [email protected]"
Adres: zuidlaan 1, 9630 Munkzwalm, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477590503
Stad: Munkzwalm
Route: zuidlaan 1
Postcode: 9630



op zoek naar gerelateerd: Frituur Zwalm station, Frituur Snackske, Frituur De Brug, Frituur in de buurt, Dagbladhandel Zwalm, Frituur Horebeke
Recensies
Gewoon een slechte ongezellig frituur! Ga 150m verder naar de spoorweg of in sint denijs boekel aan dzespoorweg overgang en daar heb je een goede frituren!! Deze mensen zijn gewoon onbekwaam en hebben er geen verstand van!!!
Sinds over genomen heel slechte bediening. Veel te traage bestelling. Frieten smaken alsof ze al 30 min geleden gebakken zijn. En aantal frietjes zijn veel minder dan vorige eigenaars. Volgende keer rij ik liever 30 min verder en krijg goede frieten dan naar jullie terug te keren.
ETEN: lekkere frietjes. BEDIENING: vriendelijke uitbater. LOCATIE: in orde voor wat een frituur betreft. Wij hebben buiten op terras gezeten. HYGIENE: ok. PRIJS/KWALITEIT: ok. ALGEMEEN: lekker tussendoortje tijdens wandeling in de zwalmstreek.
Goed frituurtje met vriendelijke bediening. Geen 5 sterren omdat er regelmatig iets niet voorradig is en je geen rekening ontvangt.
Pak frieten super pak helaas bestond uitsluitend uit korstjes en taaie frieten. Jammer, want had hele goede frieten bij de vorige eigenaar. De vleesjes waren wel goed.
Lekkere frituur en vriendelijke bediening
Alle restaurants gesloten op donderdag maar achteraf gezien heb ik daar geen spijt van. Je kan hier ook schotels krijgen met alles erop en eraan. Heeeeeeeel lekker.
Super lekker en vriendelijke bediening
Alles is er steeds naar wens en goede service. Nieuwe eigenaars service is veel verminderd en het is er niet gezellig meer de eene keer is het vroeger dicht dan de andere keer. Dat kan gewoon niet vind ik dus voor mij maar 1ster hoor !!!!!!!
Verzorgde schotels met lekkere frietjes. Vlotte bediening met ruimte om ter plaatse te consumeren. Klein nadeel geen parking voor de deur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid