facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Sloeberke

Frituur 't Sloeberke

Info

Frituur / snacks / Burgers



"Voor lekkere frietjes met de allerlekkerste sauzen, moet je bij ‘t Sloeberke zijn. Ons eigen bereide stoofvleessaus en stoofvlees zijn samen met de tartaar onze troeven. Met 45 zitplaatsen, is er altijd een plaatsje vrij. Kom proeven! Een andere troef is de vers bereide ribbetjes. Ook de Rumsteak met frieten is overheerlijk! Er zijn versgebakken ribbetjes te verkrijgen! In juli en augustus zijn er in het weekend mosselen! In 2021 en 2022 werden wij verkozen tot beste frituur van Ingelmunster. Altijd met de glimlach en een vriendelijk woord! Een aanrader! Steeds welkom!"
Adres: STATIONSSTRAAT 12, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: 32475670660
Stad: Ingelmunster
Route: STATIONSSTRAAT 12
Postcode: 8770



op zoek naar gerelateerd: Frituur Izegem open op maandag, Beste frituur Izegem, Frituur Sloeberke online bestellen, Frituur Sloeberke Koningshooikt, Frituur Tremelo, Frituur te koop Ingelmunster, Openingsuren Sloeberke, Frituur Kuurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
'T Goed ter Couteren 'T Goed ter Couteren 582 meter Dankuwel voor het lekkere eten met kerst!
Recensies
Super vriendelijke,toffe mensen!!lekkere frietjes vlees is altijd goed gebakken niks op aan te merken!!een echte aanrader,top!!Carla&Stefaan!
De beste frietjes de beste bediening altijd vriendelijk en super lekker!!
Goede frietjes en een goede bediening van vriendelijke eigenaars
Super frietjes wij zaten er vorig jaar en werden gepest door oudere kinderen de man van achter de balie heeft ons daarmee goed geholpen zeker 5 sterren waard geen negatieve dingen.
Veel zelf gemaakte producten, was lekker
Lekker en vlotte bediening. Online komt stipt op tijd klaar te staan.
Supervriendelijke bediening door Carla, Stefaan en team. Super lekkere frietjes en altijd denken ze aan de kindjes om een attentie mee te geven!!
Zeer slechte frituur burger van 8 euro valt uit elkaar van het vet hamburger nog rauw na 3 maal de bestelling op te nemen er nog in slagen van te missen en dan nog betalen voor dingen dat je niet mee krijgt fieten plakken aan elkaar deze is de plaats voedsel vergifteging te krijgen bij deze genomineerd alles slechtste frituur van het jaar bij deze mag u een controle van de voedsel inspectie verwachten
Super lekkere frietjes! Én heel vriendelijk personeel! Ook een topper voor de kindjes!
Frieten waren droog en leken herbakken van avond ervoor. Bicky van het huis was koud omdat ze de broodjes niet opwarmen. Wel vriendelijke en propere bediening.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frituur 't Sloeberke met het openbaar vervoer


Ingelmunster Markt 30 meter
68
Ingelmunster Markt vervanghalte 190 meter
52
Ingelmunster Markt 200 meter
52
60
Ingelmunster Sint-Amandsplein 240 meter
68
Ingelmunster Rustoord 390 meter
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid