facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 'T Sloeberke

Frituur 'T Sloeberke
"Authentiek frituur met veel zelfbereide gerechten zoals stoofvlees, goulash, spaghetti, aardappelpuree. Dagverse koude schotels, ruime keuze aan hamburgers en snacks."
Adres: Liersebaan 3, 2500 Koningshooikt
Telefoonnummer: 032903359
Stad: Koningshooikt
Route: Liersebaan 3
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Frituur Lier, Frituur Berlaar, Frituur in de buurt, Frituur Tartino Eindhout, Frituur Bunske menu, Sloeber bier, Frituur Voortkapel, Frituur Tremelo
Recensies
Sympathieke frituur, goeie frietjes, ruim aanbod aan snacks en je kan betalen via payconic en ook online bestellen. Leuke halloweensnack ook die ze zelf maken Aanrader!
Geweldige frituur. Mooie porties, enorm gul met sauzen en dergelijke. Stoofvleessaus en bicky waren royaal voorzien. Wel enorm populaire frituur waardoor de wachttijden kunnen oplopen.
Super lekker,vriendelijke bediening,TOP
Zeer veel keuze, ook voor vegetariërs, meer dan alleen een frituur . Online bestellen is ook een meerwaarde en super handig.
Zeer goede frietjes zoals het hoort te zijn
Heel lekkere frietjes, ruime portie friet. Zeker eens binnen springen. Zeer vlotte bediening,zelfs als er veel volk is . Je kan er ook betalen met payqonic wat zeker ook een gemak is. Voor mij de beste frituur van Koningshooikt en verre omstreken.
Lekkere frietjes, al moest je blijkbaar op voorhand bestellen , wat ik niet wist natuurlijk,woon niet in de buurt passeerde er en had zin in frietjes. Maar toch met een glimlach frietjes gekregen, en ze waren super lekker
Tja, hier ga je niet alleen voor een frietje... op zaterdag ga ik hier voor mijn broodje... En zoveel keuze, vers gemaakt! Als je er geen sla op wil kan je switchen naar komkommer zonder meerprijs. Ja, zowat elke zaterdag komt mijn broodje hiervandaan.
Vriendelijke bediening. Geeft veel frietjes ,deze zitten in een puntzak wat lekkerder smaakt.
Deze frituur in deelgemeente Koningshooikt is in 2018 uitgeroepen tot beste van Lier. Is zopas grondig veranderd. Kaart van bereide gerechten. Buiten op de stoep staat een bank en tafel waaraan de frieten en extra's kunnen genuttigd worden. Deze familiale zaak biedt een vriendelijke maar vooral vlotte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid