facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Schutterke

Frituur 't Schutterke

Info

Bij frituur 't Schutterke kan je ook nog genieten van heerlijke eigen bereidingen van onze top chef Marc De Schutter :)!



Adres: Marktplein 15, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: 3215650189
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Marktplein 15
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: Frituur Kapelle-op-den-Bos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Resto Jantra Resto Jantra 355 meter Echt een restaurant voor iedereen die de tijd wil nemen om lekker te tafelen. Beperkt...
Calandro Calandro 374 meter Eet- en Sportcafé van de Sportkring Eternit.
Brasserie Den Hoorn Brasserie Den Hoorn 467 meter Het had echt gesmaakt. De ravioloni zijn een aanrader.
Recensies
Afgemeten portie frieten. Normaal gebakken, niets speciaal aan. Vlees oke gebakken. Enkel mogelijk om ter plaatse te bestellen op zaterdag. Op andere dagen enkel mogelijk om online te bestellen. Snel gebakken bij online bestellen. Parking voor de deur
Lekkere vers bereide gerechten. Vriendelijke service
3 man voor mij en sta hier zelf na 30min nog te wachten om nog maar te kunnen bestellen .. Veel te traaaaaaaaaaaaaaaag
Slechte bediening, onvriendelijk. Online bestellingen zijn veel te laat klaar, het duurt nog 15 tot 20 minuten eens men de bewuste sms ontvangt ‘eten us klaar binnen 10’. Heb zelfs er al eens twee bedorven kroketten geserveerd gekregen
Lekkere frieten! Persoonlijke favo is de Crumpy Burger met jalapeno. Ook handig dat je er online kan bestellen.
We werden niet bediend toen we binnen stonden te wachten!! Als reden gaven de uitbaters dat ze enkel online bestellingen aannamen.
Op de kwaliteit van het vlees en de frieten niets aan te merken. Alles top! Maar na 6maanden bestellen bij dit frituur zijn 90% van de bestellingen onvolledig of fout. Verkeerde saus. 2maal na elkaar mexicano special gevraagd en betaald en geen specialsaus gekregen. De service is vlot maar hierdoor maakt men vaak fouten. Altijd als klant goed opletten of alles erbij zit.
Schandalig dat je enkel online kan bestellen. Oudere mensen die in de online wereld niet bekend zijn kunnen hierdoor niet bestellen. En worden op een vrij arrogante manier door gestuurd. Zelfs als er geen volk binnen staat. Nooit meer. Ik post normaal nooit iets negatief. Het is makkelijk om enkel slechte reacties te geven. Maar hier geven mij niet eens de kans om iets positiefs te zeggen.
Heel lekkere frietjes alsook de snacks zijn goed bereid. Toch een paar kleine opmerkingen. Mensen die hun frietjes in de frituur opeten moeten na een geroep " de frietjes zijn klaar" zelf hun frietjes gaan halen, alhoewel het een kleine moeite is zoals in al de andere frituren waar ik al geweest ben, dat men die bij u aan tafel brengt. En we worden zeker niet verwend zoals in de meeste frituren waar men toch nog een extra schepje friet erbij doet en men hier enkel het bakje vult, waardoor de porties nogal klein uitvallen. Daardoor enkel 3 sterretjes.
In het begin 2x voorgehad dat je thuis kwam met je bestelling en dat ze onvolledig was. Na lang twijfelen nog een paar keer geprobeerd, deze keer via online bestellen en raad eens, na de 2de keer opnieuw een onvolledige bestelling. Hier zien ze mij niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid