facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur t pleintje

Frituur t pleintje
Adres: Provinciesteenweg 1b, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +3216605566
Stad: Boortmeerbeek
Route: Provinciesteenweg 1b
Postcode: 3190


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Haacht
Recensies
Vanavond sinds lange tijd nog eens bezoekje aan een frituur gebracht. Wat een meevaller is deze frituur. Hier zien ze me zeker nog terug. Vriendelijke, jonge en ervaren mensen en overheerlijk stoofvlees.
Snelle bediening, lekkere frieten en stoofvlees. Een van de betere frituren uit de buurt. Wij komen zelfs vanuit kampenhout.
Vroeger zeer lekker en vriendelijk, laatste keren dingen vergeten. Vandaag zwart verbrande berenpoot. Hopelijk binnenkort terug onberispelijk.
Lekkere frietjes en heerlijke burgers! De kwaliteit is super. Enkel spijtig dat als je thuis komt er 1 keer op 4 iets ontbreekt.
Zeer tevreden en enorme vriendelijk personeel
Lekkere frietjes, vriendelijke en snelle bediening. Is met voorsprong de beste frituur in de omstreken.
De afritten zijn lekker er is parking voorzien,een mondmasker bij hebben omwille van die hardnekkige virus,een snelle bediening.
Zeer lekkere frietjes!!!!
Zeer goede frituur. Snelle bediening, je krijgt meer dan ruime porties frieten, lekker stoofvlees of stoofvleessaus en ook de snacks zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien, ruime parking vlak voor de frituur. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid