facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur ' t pleintje bij de Luc

Frituur ' t pleintje bij de Luc

Info

Een fijn frituur in de gezellige gemeente Herenthout!

Adres: Molenstraat 78, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: 014734288
Stad: Herenthout
Route: Molenstraat 78
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur 't Pleintje Zwijndrecht, Frituur 't Pleintje Halle-Zoersel, frituur 't pleintje brecht menu, Frituur Botermarkt Herenthout, Frituur Seppe en an Herenthout, Frituur het pleintje Voortkapel, Frituur Grobbendonk, Frituur in de buurt
Recensies
Super gezellig en hele lekkere frietjes! Ze maken zelfs zelfgemaakte tartaarsaus. Ook zeer vriendelijk personeel die steeds lacht en het is kindvriendelijk, ze hebben een babystoel zodat je kind mee aan tafel kan zitten als je daar je frietjes gaat eten. Is daar ook allemaal heel proper! Zeker een aanrader.
Topgasten die een topzaak uitbaten. Ni voor niks al voor den 325e keer beste frituur van West-Europa en omstreken gekroond. De Jurgen en de Luc zorgen altijd voor “ne klap” tijdens het wachten. Pittabak is mijne persoonlijke favoriet, nee das ni waar, das de Luc zelf!
Zonder twijfel, de beste frieten in omstreken. Zeer lekkere frietjes, maar ook de goulash en het stoofvlees is een aanrader! En… super vriendelijk allemaal!
Het verschil tussen het pleintje en de nief met is. Dat als je bij het pleintje iets besteld je tenminste goed hebt gegeten en dat ze niets vergeten. Je moet ook niet te lang wachten zo als bij de nief met en je wordt bedient met een lach ipv kijken op een zuur gezicht. Echt een aanrader!!!
Kleine frit genomen met stoofvleessaus en riche besteld. Toen ik thuiskwam was er amper stoofvleessaus en riche op mijn frieten. Je zou al alles dubbel moeten bestellen. Vond ik echt wel schandalig
Lekkere frietjes, vriendelijke bediening :
Heel goed .en heel lekker.. TOP.
Lekkere frietjes met vlotte en vriendelijke bediening. Indien uit de buurt en in de mogelijkheid : haal je eten af want binnen is het niet bijzonder het is natuurlijk een frituur en geen restaurant bestel niet online, ze rekenen een service kost van 1,5 euro per online bestelling en je wacht minstens 45 minuten. Doe dus de moeite om in het frituur zelf te bestellen, dan ben je sneller bediend en spaar je geld uit. Ruime porties.
Altijd mega lekker! Ik haal alleen hier nog alles van het frituur. Geen enkel ander frituur kan hier aan tippen!
Frituur zoals een frituur moet zijn lekker en verse producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid