facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't kanon

"Gezellige frituur waar je terecht kan voor een snelle hap. Frituur met meerdere zitplaatsen binnen en buiten waar iedereen welkom is."
Adres: Wulvestraat 55, 8902 Zillebeke
Telefoonnummer: +3257205421
Stad: Zillebeke
Route: Wulvestraat 55
Postcode: 8902


Recensies
Mooie grote frituur met zeer vriendelijke eigenaar en medewerkers. Veel tafels, zowel binnen als buiten. De kanonburger is geweldig lekker en kan concurreren met hamburgers uit de betere hamburgerrestaurants! Het enige kleine minpunt is de akoustiek binnen, het geluid weergalmd nogal luid. Moet op te lossen zijn denk ik. Verder kan ik dit frituur zeker aanraden na een dag Bellewaerde want op 5min. rijden heb je lekkerder eten aan een lagere prijs!
Een echt nette frituur, vriendelijk personeel en een mooie terras, maar ECHT MOOI. Ook binnen zeer mooi ingericht en netjes. Zeker eens langsrijden en binnengaan natuurlijk als in de buurt bent.
Super bediening, vriendelijk zeker een aanrader. smiddags is er veel volk waardoor je de nodige tijd moet wachten.
Tof frituurke, lekkere frieten en ruim plaats om ter plaatse te eten, dichtbij Bellewaerde is dit de ideale plaats om te eten.
Lekkere frietjes en vriendelijke bediening.
Beste frietjes van de streek!
Goede friet, erg klantvriendelijke service, verzorgde en schone zaak, aanrader! Wij komen hier terug.
Zeer goede frituur
Lekkere frietjes. Stoofvleessaus niet vers als minpunt.
De Kanon burger is een van de beste burgers die ik al gegeten heb! Ook goeie frieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid