facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Houtems Frietpaleis

Frituur 't Houtems Frietpaleis

Info

Online bestellen : afhalen/levering aan huis



"Wij leveren ook aan huis in groot Sint-Lievens-Houtem, sommige delen van Herzele, Oosterzele en Zottegem.Bestellen kan via onze website."
Adres: Marktplein 77, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Marktplein 77
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Frituur Herzele, Frietman, Frituur Anita, Openingsuren Frituur Anita Sint-Lievens-Houtem, Frituur Zottegem, Frietjes aan huis Geraardsbergen, Frietpaleis Oosteeklo, Take away Sint-Lievens-Houtem
Recensies
Onze eerste keer, we waren er misschien op een slecht moment... Met amper twee medewerkers, die niet wisten waar eerst te beginnen, liepen de wachttijden de spuigaten uit, terwijl er amper klanten waren... Telefonische reservatie 's, die jammer genoeg op dezelfde plaatst werden gebakken, kregen STEEDS voorrang!?!?!?
Lekkere frietjes en zeer snel bediend geweest ook al was het mega druk !Eten: 5/5
Lekker eten , je krijgt zeker genoeg frietjes. Goede prijzen. Aanrader Geen bancontact maar er is een bank vlakbij.
Beste frituur. Frietjes zoals ik ze graag heb. Dik, krokant en zacht van binnen. De echte Belgische friet
Bart, Burger op de bakplaat was de max en frietjes ook echt top !!!
Nog steeds de lekkerste frietjes uit de omgeving, en een goede bezorgdienst. Gisterenavond voor het eerst sinds een jaar een kleine fout in de bestelling. Een telefoontje en 10 minuten wachten later was de bezorger er opnieuw met de correcte bestelling. Top!
Een groot pak frieten is echt wel groot en de prijzen zijn democratisch. De zaak is proper en bediening vriendelijk. Aanrader!
Steeds lekker en gemakkelijk eten na een zware dag. Voor mij een favoriete betalende bezorgdienst.
Zonder twijfel DE beste frituur, nog nergens zo lekkere frietjes gegeten als hier!! En super vriendelijke eigenaars + personeel.
Zeer lekker en met de glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid