facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor frituur 't hoeksje

Geschiedenis

in de gezellige huiskamer sfeer ontvangen we jullie met een :)
specialiteit van het huis : ' T HOEKSJE BURGER (enkel of dubbel) verse hamburger(150gr) gebakken op de bakplaat afgewerkt naar de geheimen vd chef.....
xxl frikandel (250gr 35cm)
alle soorten burgers en snacks ook voor de veggie is er een assortiment
kom binnen en je zult verstelt staan
hopelijk tot gauw
dorinda en kris
open
maandag : rusten wij even uit

Adres: lombardsijdelaan 195, 8434 Lombardsijde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058625202
Stad: Lombardsijde
Route: lombardsijdelaan 195
Postcode: 8434



op zoek naar gerelateerd: frituur 't hoekske menu, frituur 't hoeksje bredene menu, Frituur 't Hoeksje Oostende, Frituur 't Hoekske, Frituur t hoeksje bredene openingsuren, Frituur in de buurt, Frituur Oostende, Chicken burger frituur
Recensies
Hoe moeilijk kan het zijn om frieten te bakken.... En loempia's Zeer bruin, taai en wss wel 4 keer voorgebakken want er was geen vulling meer in de frieten. Daar je op mindere reviews overal dankjewel op reageert laat ook al blijken dat je er niets op geeft als zaakvoerder in plaats van er wat aan te doen. Probeer je job op zijn minst goed uit te oefenen. Hopelijk gaan jullie elders op frieten te eten want anders hebben jullie echt wel slechte smaak. Bedankt voor jullie goede andalousesaus
Lekkere frietjes, wat in westende niet zo eenvoudig te vinden is! En heel sympathiek : juîst voor sluitingstijd ons nog binnengelaten om ter plaatste te eten. Aanrader!
De naam frituur niet waardig! Kaassaus over de frieten was gewoon rot . Frieten zijn zo taai als het maar kan. Jullie kunnen beter er gewoon mee stoppen. Echt degoutant!
Beste frituur in de wijde omtrek! Geweldige service van een geweldige uitbater die steeds in is voor een babbeltje. Je kan hier ook je bestelling online plaatsen… wat echt fantastisch is.
De beste frituur van westende, Middelkerke en nieuwpoort en ver daar buiten altijd vriendelijk en lekker en als er eens iets misloopt dat altijd kan gebeuren word dit nadien altijd met de glimlach recht gezet echt top!!!
Lekker en verzorgd Vriendelijke bediening Toffe kerel.
Leuke frituur, Boven zijn ook nog zitplaatsen voorzien. Zeer lekker gegeten! Deze frituur onthouden we zeker voor onze volgende trip naar de kust! Nogmaals bedankt voor de vlotte bediening!
Lekkere frietjes! Je krijgt ook veel. Je moet er niet lang wachten en ze zijn heel vriendelijk. Hieronder een foto van een kleine friet!
Zeer slechte bruine frieten, waarschijnlijk in oud vet gebakken. Het stoofvlees precies kitkat.
De burgers die op de plaat gebakken worden zijn een echte aanrader, vooral de Habibi burger!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid