facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Eyckske

Frituur 't Eyckske

Info

Iedereen van harte welkom voor ne goeie frit en of ne bufstuk fee lette ne op ne gram grt hilde en michel de djat

Adres: Grote Steenweg, 3440 Halle-Booienhoven, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0476485603
Stad: Halle-Booienhoven
Route: Grote Steenweg
Postcode: 3440



op zoek naar gerelateerd: Brustempoort, Restaurant brustempoort menu, Steak restaurant Sint-Truiden, Europaplein Sint-Truiden
Recensies
Toplocatie voor wat ongetwijfeld de lekkerste steaks van de streek zijn. Heel vriendelijke bediening en zeer kindvriendelijk. Wel best reserveren, want de plaatsen in deze chalet zijn wel beperkt.
Gewone eetgelegenheid zonder toeters of bellen. Superlekkere vlees en visgerechten, mosselen en uiteraard ook het befaamde steppegras. Een eerlijke prijs voor grote en lekkere gerechten en ook voor de drankeen tip, probeer ook eens het lokale triple bier "spookvlieger", een schitterend en nog jammer genoeg een te onbekend bier De bediening is heel vriendelijk en de uitbater komt geregeld eens een praatje slaan met zijn klanten om te vragen of alles naar wens is. Gewoon eens binnenspringen en je laten verrassen. Je zal er geen spijt van krijgen. Een echte aanrader!!
Super lekker! Wij blijven terug gaan. Echt een aanrader!!
Zeer lekker gegeten en bovendien grote porties. Hier ga je zeker niet met honger naar huis. Democratische prijzen. Wie ter plaatse wil eten kan wel best op voorhand reserveren vanwege de beperkte ruimte.
Lekker eten voor een eerlijke prijs! De zaak ziet er aan de buitenkant vrij eenvoudig uit maar laat u hier zeker niet door misleiden. De steak en het steppegras zijn heerlijk de frieten trouwens ook en de eigenaars en medewerkers zijn enorm vriendelijk en betrokken. Je wordt op een warme manier onthaald en bedient en ook met allergieën kan je hier perfect komen eten. De behulpzame medewerkers geven alles correct door aan de keuken en kijken de ingrediënten voor je na. Ik heb intussen al twee keer genoten van een heerlijke gluten en lactosevrije maaltijd zonder enige last achteraf. Een echte aanrader!
Thuis komen hier: informele, vriendelijke en huiselijke aanpak die je maar op weinig plekken meer kan vinden. Het vlees en de mosselen zijn van topkwaliteit. De hoeveelheden zijn ook meer dan voldoende. Hoge prijs-kwaliteit en lekkere frieten. Vergeet andere frituur-restaurants in de buurt, 't Eyckske steekt er ver bovenuit!
Zeer lekkere vleesgerechten en vlotte bediening.
Gisteren eens, op aanraden van een vriendin, naar het Eyckske in Halle-Booienhove geweest. Awel vergeet restaurant d'Entrecote in Borgloon was tevens een grote teleurstelling en breng eens een bezoek aan deze zaak, vergis je niet als je eraan komt het is inderdaad maar een frituur, maar het vlees dat je geserveerd krijgt niet normaal, wij waren met drie en bestelde jodenhaas 24€, Haspengouws Entre-côte 26,50€ en een mix gril 32 €, Alles perfect gebakken, zeer mals en vergezeld van frietjes, sla en saus naar keuze. En nooit geziene porties. Ook op de bediening niets aan te merken, vlot en zeer vriendelijk.
Lekkere steak, perfect gebakken met lekker steppegras en de fantastische saus van het huis. Ook de uitbater, zijn vrouw en zijn "witteke" zijn meer dan vriendelijk bij het bedienen én onze hond was ook welkom. Hier kunnen veel restaurants een voorbeeld aan nemen
Super lekker en superveel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid