facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur 't Brochetje Lovendegem

Adres: Grote Baan 145, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +3293725816
Stad: Lovendegem
Route: Grote Baan 145
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Frituur Brochetje Lovendegem online bestellen, Frituur Lovendegem, Brochetje Lovendegem menu, Openingsuren Brochetje Lovendegem, Frituur Mariakerke, Frituur Yello, Frituur Waarschoot, Frituur in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouffe Kebab Bouffe Kebab 2 km Als de Italiankebab een man was, dan zou ik er vandaag nog mee trouwen.Eten: 5/5
Recensies
Zéér maar dan ook zéér aangenaam verrast. Om dit te weten waarom... moet je gewoon gaan!!! Tipje -de uitbating- toppers!!! Bijzonder vriendelijk en professioneel. Op en top Belgisch Frietje met al zijn bijbehorende assortiment... en lekker, maar lekker ... Echt oprecht- perfectie bestaat niet maar het benadert akelig dicht. Echt top en super lekker. Proficiat
1ste maal geweest bestelling gedaan voor 6 personen stoofvlees besteld niet meegekregen wel betaald dus een persoon had juist frieten ze bestellen met teveel de ene weet van de andere niet blijkbaar.Ben niet terug gekeerd om mijn stoofvlees of ik had koude frieten.
Zoals altijd perfect in orde, Grote porties, heel klantvriendelijk, snelle bediening, maar vooral super lekker !
Lekkere frieten, zeer vriendelijke bediening zelfs als het heel druk is blijven ze lachen, wij hebben hier nu 2x geweest. En wij zullen hier nog stoppen.
We waren er net voor sluitingstijd en ze deden speciaal voor ons een halfuur langer open. Wat een bediening! De frietjes waren heerlijk!
Nog steeds de beste frituur in lievegem. Grote porties en vriendelijke uitbaters
Top bediening, vriendelijke personeel, veel plaats om te parkeren.
Lekker, groot eten en suuuuuper vriendelijke bediening Ik raad deze plek aan! Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben.
Lekkere frietjes en heel vriendelijke dame die je bestelling opneemt en je frietjes bakt.
Het was zeer lekker en een goede bediening. Het werd snel geprepareerd waardoor ik niet te veel moet wachten. Dat kon mijn humeur op een positieve manier beïnvloeden. De knappe dames achter de toog mag er ook zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid