facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Sporthal

Frituur Sporthal
Adres: Ommeganglaan, Lede
Telefoonnummer: 0477528995
Stad: Lede
Route: Ommeganglaan


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Wichelen, Frituur Leda, Frituur in de buurt, Frituur Sport Grobbendonk
Recensies
Eerste keer na jaren langs geweest blijkbaar ook overgenomen sinds een goed jaar... zo erg jammer. Mijn man heeft na 1u wachten één persoon voor hem in het frituur meest slechte frietjes mee naar huis ever. Veel te hard gebakken, garnaalkroketten bijna donker bruin gebakken... in deze omgeving zoveel lekkere frietjes te vinden, maar hoe erg dan ook voor de uitbaters, niet goed te keuren dat je zo een bestelling de deur laat uitgaan en mensen laat betalen. Eerlijke tip? Sneller personeel, betere taakverdeling binnen het frituur lijkt een kippenhok en iedereen doet maar wat. Nog even en dit frituur mag de deuren sluiten volgens mij. Lacht de man ook nog "wenst u een klantenkaart of kom je nooit meer terug", ja no comment?!
Super lekker. Groot pak frieten die nog lekker zijn bij meeneem. Vers gemaakte goulash zalig. Ook ontzettend vriendelijk.
Besteld om 18u45, toegekomen om 19u50 frieten niet uitgebakken. Slechtste friet ooit!!
Moesten al een half uur langer wachten als verwacht op beide pakken friet geen Stoofvleesaus gekregen dus we bellen en zouden het komen brengen moeten we nog eens een half uur wachten op Stoofvleesaus onze frieten al koud natuurlijk letterlijk het enigste goeie was de chauffeur die vriendelijk was de rest trok eigenlijk op niks 34.70 € weg gesemeten zo goed als
Proficiat voor kurt van frituur sporthal en zijn team steeds de beste kwaliteit frieten en ook steeds optijd geleverd zeer vriendelijk ! laat ze maar de prijs verdienen van beste frittuur van de streek ! Ik wens kurt en zijn team ook een gezellig en leuk kerstfeest toe en sms nog wat te vroeg maar mijn beste wensen voor jullie allemaal en dat 2021 mag brengen wat 2020 vergeten is !
Sinds de overname van 5 sterren naar 1! Pas anderhalf uur later dan afgesproken tijdstip geleverd en een andere keer bestel en betaal je op een dag dat ze “open” zijn en zie je niemand. Als je dan belt om te informeren is het plots hun sluitingsdag!
Lekkerste frieten in de streek. Zeer klantvriendelijke en sympathieke mens die altijd in is voor een babbelke. Sinds ik hier ben gekomen wegens sluit van mijn vaste frituur ga ik nergens anders meer heen. Lang geleden dat ik zo perfect gebakken frietjes heb gegeten.
Slechte bediening na 1.30noch altijd niets ontvangen belooft 40 minuten schande laatste keer geweest zal noch veel reklame maken
We zitten al 2 uur te wachten en ze zijn er nog niet. En ze zijn nog niet eens lekker
Vaak gezellig druk. Beetje klein met Corona. Lekkere frietjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid