facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Sarina

Frituur Sarina
"Frietjes gebakken met veel liefde "
Adres: Brechtsebaan 16, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003233365956
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Brechtsebaan 16
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Vrijdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Marc Sint-Job, Frituurtje Sint-Job, Frituur Vliegplein, Frituur Brecht, Frituur Voortkapel, Frituur Ellen, Frituur Mirella, Frituur De Caskes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur de Vliegplein Frituur de Vliegplein 2 km Frutte mè mier majjenais ON TOP! Goe veur ne zwaans. TOPPIE! LOVE YOU. nééje. Gijj ni...
Recensies
Ik zit er niks mee in om te wachten als ik een bestelling doe. Degoutant als je moet wachten omdat er online bestellingen tussen gaan. Zo wordt de wachttijd voor klanten die aanwezig!!!! zijn nog langer. Echt niet klantvriendelijk. Heeeel druk daardoor. Die vier meisjes moeten daar keihard werken dus de vriendelijheid is ook wat minder. Frietjes waren lekker.
heerlijke frietjes, vriendelijke bediening en geweldig aanbod aan vegetarische opties. Aanrader: veggy kipnuggets!
Hebben besteld en kregen te weinig mee. Het was ook redelijk druk maar dat is geen excuse. Toen we terug gingen moesten we nog lang wachten op onze frietjes die te weinig waren meegegeven.
Onderweg naar huis vanuit Frankrijk hier al paar keer gestopt. Lekkere friet grote porties en goede snacks. Vriendelijke medewerkers en terras voor de deur. Vanaf E19 zeer makkelijk bereikbaar.
Wij hebben vandaag bestelling via mail gedaan en hebben verkeerde frieten met saus gekregen we haden een pak met zoete mayonese besteld en een pak met tartaar saus en hebben opvallend twee de pakken de twee sausen gedaan dus ik heb geen frieten kunnen eten daar ik geen tartaar lust
Gisteren hier gestopt voor een vette hap terwijl we vanuit Gent terug reden naar Den Haag. Lekkere burgers en frietjes. Wegens COVID werd het afhalen. De burger uiteindelijk thuis pas opgegeten, zelfs koud was hij nog erg lekker. Stukken beter dan een Nederlandse snackbar dus. Zeker een aanrader als je op doorreis bent en onderweg honger hebt.
Lekkere frietjes maar je moet er verschrikkelijk lang wachten
Van een frituur word verondersteld dat je vers gebakken fritten meekrijgt, als je die besteld. Geen fritten die al 10min liggen te wachten op de volgende klant. Dit proeft men echt wel. de snacks zijn in orde.
Als je niet online bestelt zijn de wachttijden extreem lang. Je komt achteraan in de digitale rij als ze je bestelling opnemen en dan sta je er al een half uur.
Snelle vriendelijke bediening. Genoeg keus, lekkere friet. Mooi ingerichte zaak met hele nette toiletten. We waren op doorreis naar huis Nederland en werden positief verrast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid