facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur-Restaurant Maurice Hoeselt

Info

Uw adres voor de lekkerste knapperige friet en diverse huisgemaakte snacks. In ons restaurant bieden we een uitgebreide keuze aan gerechten.

Geschiedenis

Bij Frituur Maurice kun je terecht voor de lekkerste friet en diverse verukkelijke huisgemaakte snacks. In ons restaurant serveren wij uiteenlopende gerechten voor jong en oud. In het seizoen serveren wij dagverse mosselen van topkwaliteit. Behalve op zondag serveren wij dagelijks een dagmenu voor een zeer schappelijke prijs. Al onze gerechten zijn ook af te halen. Voor de kleintjes is er vanalles te beleven in onze speelhoek. Om zeker te zijn van een plaatsje raden wij aan om vooraf te reserveren.



"Kom onze lekkere frietjes proeven! Al onze kroketten worden artisanaal gemaakt. Onze keuze aan snacks is zeer uitgebreid, en onze broodjes en wraps zijn heerlijk van smaak.Naast onze Takeaway hebben wij ook een fijn restaurant waar je kan genieten van onze uitgebreide menukaart."
Adres: Tongersesteenweg 25, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 089411941
Stad: Hoeselt
Route: Tongersesteenweg 25
Postcode: 3730


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Maurice menu, Frituur Maurice Hoeselt Facebook, Frituur Hoeselt, Anjo Hoeselt, Restaurant Hoeselt, Frituur Bilzen, Frituur Heidi, Frituur in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Wermfritje T Wermfritje 2 km Heel lekkere frietjes!
Recensies
Zoete aardappel frietjes met 3 huis gemaakte kroketten. Kip krokket vond ik iets minder, die met scampi heerlijk en die met geitenkaas was ook lekker. Dessert zie foto.
Een mooie nette zaak met heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Zeker eens langs gaan bij deze geweldige frituur! Ik zie het eerder als een echt restaurant. Zeer lekkere afhaalmaaltijden! Ik raad je aan om de rumsteak te proberen. Super goed gebakken, zo zacht om te snijden nog nooit meegemaakt! Thanks Maurice maar ik zou de naam toch veranderen want het eten en service verdient een betere lol. Tot binnenkort weer
De beste frietjes van de hele streek om nog maar te zwijgen over de pepersteak, klaargemaakt volgens de regels van de kunst! Prijs/kwaliteit top! We komen altijd graag terug!
Heel goed eten eht om tevreden te zijn
Lekker gegeten. Prijs valt enorm mee. Zeer ruime keuze aan menu's. Vriendelijke bediening. Geen lange wachttijd. De gehaktballetjes waren wel serieuze gehaktballen!!. Toch een aanrader voor gezinnen met kinderen.
Zeer lekker, alleen wanneer je met grote groep bent...best gerechten telefonisch meedelen tijdens reservatie. Anders duurt het veel te lang.
Eten en bediening is goed. Steak tartaar was erg lekker! Helaas zaten er personen met jonge kinderen die door de ruimte rond renden en stampte, véél geluid en ongepaste s**ueel getinte woorden met hun mond maakte naar elkaar toe, waardoor mijn eetlust weg was. Als je spareribs besteld raad ik je aan om zelf vochtige doekjes mee te nemen om je handen schoon te maken. Anders is het toilet daar gelukkig niet ver lopen al is dat niet zo een succes met vettige vingers en de deurklink dan maar je elleboog gebruiken om de deur te openen Porties zijn voor mij persoonlijk aan de grote kant. Heb altijd flink mijn vis/vlees en groenten opgegeten maar de friet/kroketjes is vaak te veel voor mij.
Heel lekker gegeten, de naam frituur is meer dan gewoon frituur, lekkere frietjes, mijn man heeft de zoete stoofvlees gegeten en ik heb de vide gegeten en echt heel lekker, vriendelijk meisje in de zaal.
Super lekker eten en heel vriendelijke attente bediening. Gewoon top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid