facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur PUUR

Frituur PUUR
Adres: Haachtsesteenweg 50-52, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +32/(0)16/43.94.66
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 50-52
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Frituur Kampenhout levering, Puur Frituur Middelkerke menu, Puur Frituur Bolderberg, Puur Frituur Lichtaart menu, Puur Frituur Aarschot Menu, Frituur Kampenhout sas, Frituur Puur Harelbeke, Puur Frituur Langdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Friethuis Kampenhout T Friethuis Kampenhout 1 km "Dat is dan €5,20, alstublieft!" Voor het hele Corona-gebeuren was dit een...
Bistro 500 Bistro 500 4 km We hadden gereserveerd want we kenden dit restaurant niet. We werden zeer vriendelijk...
Recensies
Ons vast frituur sinds jaren. Bediening is altijd met de glimlach en de frietjes zijn heel lekker. Probeer zeker de Mixed Box Puur eens!
Dit is de beste frituur in Kampenhout. Jarenlang ergens anders geweest en spijtig genoeg gaat de kwaliteit daar achteruit. Bij PUUR daarentegen wordt alles met de glimlach en met passie voor hun vak gedaan.
Lekkere frietjes. Echter, je kan enkel afhalen en buiten zitten opeten. Er is geen mogelijkheid om binnen te eten. Nogthans is er plaats genoeg, staan er links en rechts tegen de muur tafeltjes, met her en der stoelen... Dat vonden we jammer. Corona is voorbij!!
Zeer aangename frituur met mooie en nette eetruimte, ruim en gevarieerd aanbod en heel vriendelijke bediening!
Goede frieten en snacks! Zeer vriendelijke mensen die streven naar kwaliteit! Zeker eens langskomen.
Lekkere frietjes en vriendelijke mensen. Modern afgewerkt. De mitrailleten zijn goed voorzien van friet en vlees. Probeer ook zeker de vegetarische burgers, verassend lekker.
Wat je krijgt is verzorgd en lekker.Maar spijtig dat er nergens een menu ligt,boven de friteuse,hangen wel de prijslijsten van alles maar in zo een kleine letters dat je het amper kan lezen.Als je zegt of ze geen lijstje hebben krijg je te horen,alles wat in de toog ligt verkopen we.Voor mensen met slecht zich tot graag een prijslijst op papier ergens in de frituur omhooggehangen zou beter zijn.Bij de bediening wel heel vriendelijke mensen.
Snel, efficiënt, grote porties en lekkere frietjes... maar het stoofvlees had een beetje 'uitdrogingsverschijnselen ' door opgewarmd te worden in de microgolf... dat kan dus beter!
Lekkere frit wel dure sausjes
Lekker eten en vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid