facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor frituur prinsenhof

frituur prinsenhof
"Frituur Prinsenhof, die bijna 30 jaar een vaste waarde in Rumbeke betekent, is sinds 9 januari 2013 overgenomen door ex-doelman Jurgen Sierens en zijn vriendin Pascale Nowé.In de frituur zijn er 38 zitplaatsen voorzien, voor de allerkleinsten is er ook een speelhoekje.Er is mogelijkheid om te betalen met Maestro, Visa en Payconiq .Onze specialiteiten zijn:Verse kip aan t'spit in het weekendGyros met frietjesVerse reuze mix brochette 250 grDe grote familiefriet-emmer"
Adres: rumbeeksesteenweg .396, 8800 Rumbeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051204361
Stad: Rumbeke
Route: rumbeeksesteenweg .396
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: Prinsenhof menu, Frituur Prinsenhof Roeselare Openingsuren, Derry Frituur, Frituur Izegem, Frituur Roeselare, Beste frituur Roeselare, Frituur Molentje, Prinsenhof restaurant
Recensies
Perfect afgebakken frietjes vertrekkende van een heerlijke Belgische aardappel. Niet voor niets verkozen tot beste frituur van Roeselare. Trek dit maar open tot Roeselare en omstreken. Hier degusteer je het Belgische erfgoed. De zaak is kraaknet. De uitbaters zijn SUPER vriendelijk. Ze horen zeker thuis bij de aanraders.
Frieten van vorige klant die over waren werden gewoon in vet terug gegooid, Frieten waren gelijk beton. Een beetje saus waar je amper een paar frietjes kon in doen. Het enige goede was de kwaliteit van de Frikandel maar voor de rest niet te eten
Heel goeie frituur dicht bij het centrum van Rumbeke. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en bedienen je dan ook met de volle goesting en de glimlach. Qua prijs zit deze frituur zeer goed aangezien je enorme kwaliteit afgeleverd krijgt.
Propere frituur met vriendelijke service! De frikandel was lekker, goed klaargemaakt en zag er ook smakelijk uit.
Kom tijdig want het kan er wel eens druk zijn! Maar terecht dat het druk is, lekkere frietjes. Ideaal om het weekend in te zetten.
Ontzettend snelle bediening en goede kwaliteit!
Al bij al een goede frituur. De frietjes zijn niet te vettig en ook de snacks zijn degelijk gebakken. Men is er zeer vriendelijk en je krijgt je bestelling vlot aan tafel geleverd. De inrichting daarentegen zou misschien een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Je voelt je er als sardienen in een blik op elkaar gepropt. De tafels zouden beter ietwat verder uit elkaar staan zodat de social distancing gerespecteerd wordt.
Net naar deze frituur geweest. Klantvriendelijkheid is prima. Maar helaas werd alles koud afgegeven. Kipnuggets, frikadel speciaal, frieten en scampibrochette waren allemaal koud. Frieten zelf was voor de grote deel hard en niet eetbaar. Helaas is er een gewone frikadel vergeten. Dus hadden wij niet alles gekregen voor wat wij betaalden. Ik kom niet terug en zou het ook afraden.
Zo lekkere frieten vind je zelden ,denk dat ze een winner van fruituurolie hebben gevonden heel proper en vers. Snelle bediening.
Zeer lekkere frieten voor een goede prijs. Ze hebben ook meerdere vegetarische opties, die de moeite zijn. Zowel cash als bankcontact zijn mogelijk. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid