facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Perron7-Ham

Frituur Perron7-Ham

Info

Zin in een snack, smoske, warm broodje, hamburger, spaghetti, koude schotel of friet ...
Bij frituur perron7 ben je op het juiste adres.

Geschiedenis

Kom binnen en zet je neer in ons ruim interieur van 30 zitplaatsen.
Wil je enkel wat drinken en een krantje lezen, dit kan ook bij ons.
Laptop of tablet bij, vraag de wifi-code en je kan verder werken.
Geniet op een warme dag binnen van de airco en laat je verwennen door ons vriendelijk personeel en uitbaters.
Smul van onze overheerlijke verse frietjes met onze kwaliteitsvolle snacks en sauzen.
Uit onze eigen keuken kan u kiezen uit stoofvlees, goulash, vidé en spaghetti gemaakt door een kok met liefde voor zijn vak.
Bij warm weer, zetten we ons gezellig terras buiten zodat je kan genieten van het zonnetje.

Adres: stationsstraat 23, 3945 Ham (België)
Telefoonnummer: 011814065
Stad: Ham
Route: stationsstraat 23
Postcode: 3945



op zoek naar gerelateerd: Frituur Ham, Perron7 menu, Picobello Ham, Frituur in de buurt Ham, Perron 7 Facebook, Frituur Picobello beervelde, Het Perron Leopoldsburg menu, Picobello frituur Hechtel
Recensies
Gisteren sinds lang nog eens geweest, helaas nieuwe uitbaters en was niet lekker! Vlees dreef in het vet, frieten plat! De zoveelste “vergane glorie” van frituur… Voor mij nooit meer!
Nieuwe eigenaars die zich nog moeten inwerken denk ik, je moet wat langer wachten. Toog waar snacks in liggen oogt niet door plastic folie rond snacks. Eten is ok. Ze zijn super vriendelijk.
Eerst kreeg ik foute bestelling waardoor ze me achterna kwamen gelopen om dan de juiste bestelling te overhandigen. Eens thuis blijkt dat het niet het juiste is wat ik bestelde maar er wel voor betaald heb. Frieten plat en niet voldoende gebakken. Jammer dat dergelijke topfrituur op korte tijd zo slechte kwaliteit en service bied.
Frietjes met goede balans tussen krokant en vettig. Snacks goed gebakken! Uitgebreid aanbod en bicky certified :-
Jammer dat je na online bestellen nog steeds 20min na afhaaltijd moet wachten. Alsook veel snacks dat nietmeer beschikbaar zijn. Sinds de overname is het nietmeer wat het moet zijn. Misschien het online bestellen even weg laten tot dat het wat beter gaat..?
Ooit de beste frituur in omstreken naar doorsnee op hun beste dag. 3 keer op slecht gebakken frieten, 3x op rij moeten vragen naar de satekruiden om raar bekeken te worden als je bijvraagt om dan nog nauwelijks iets bij erop te krijgen je zou denken dat ze de hint nemen maar nee de 4de keer hebben we zelfs niet meer geprobeerd, Bicky broodjes die niet afgebakken zijn... Helaas kunnen de nieuwe uitbaters duidelijk nog niet de hoge standaard van hun voorgangers halen... Spijtige zaak.
Hoe geweldig kan een frituur zijn ? Niet alleen kan je alles online voor een welbepaald uur laten klaarzetten maar je krijgt dan ook nog eens op een su-per vriendelijke manier topkwaliteit mee. Waar wordt de klant de dag van vandaag nog met naam aangesproken ? Wel, bij Perron7 Van ons krijgen ze 10 op 10 en we zeggen met veel plezier: tot de volgende
Super lekkere frietjes Een toffe madam aan de kassa Heel vriendelijk personeel Snelle bediening Top!!!! Super tevreden
Frietjes waren beetje vies saus werd in volle overvloed over de frieten gedrekt tijdens het eten voor de rest viel dit eigenlijk nog goed mee geen enkel slecht woord over het personeel of de bediening porties waren zeer groot voor weinig geld. Vlees at soepel het verteren ging goed al bij al een matige frituur
Altijd lekkere frietjes en snacks. Achter de toog staat een ervaren team dat draait als een geoliede machine zodat je zelfs op de drukste momenten niet te lang moet wachten. Topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid