facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur PatAtfrit

Frituur PatAtfrit
Adres: Leuvensesteenweg 636, 1930 Nossegem
Telefoonnummer: 0474698333
Stad: Nossegem
Route: Leuvensesteenweg 636
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Donderdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Vossem OPENINGSUREN, Frituur 3070
Recensies
Pat@Frit is een geweldige plek voor liefhebbers van sappige burgers en een vriendelijke klantenservice. Het menu biedt een verscheidenheid aan smakelijke opties, van klassieke cheeseburgers tot verrukkelijke vegetarische alternatieven. De hamburgers worden bereid met hoogwaardige ingrediënten en hebben een onweerstaanbare smaak die je keer op keer wilt proeven. Wat Pat@Frit echt onderscheidt, is hun toewijding aan klantvriendelijkheid. Het personeel begroet je altijd met een glimlach en staat klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. Ze luisteren naar je speciale verzoeken en zorgen ervoor dat je burger precies zo wordt bereid als je wilt. De service is snel, efficiënt en attent, waardoor je je welkom en gewaardeerd voelt. Bovendien is de sfeer bij Pat@Frit gezellig en gastvrij.
Goede frituur met zeer lekkere frietjes en van top kwaliteit. De hamburgers zijn heerlijk en echt om van te genieten. Veel keuze aan snacks en extra's. Wel een beetje aan de prijzige kant. Parkeergelegenheid is een grote meerwaarde. Veel plaats voor voldoende mensen om te zitten in de zomer, zowel binnen als op het terras. Wij komen met alle plezier terug!
Net geland uit Griekenland en we hadden heel veel zin in Belgische friet. Op weg naar huis zijn we bij pat@frit gestopt om te eten. Super vriendelijk persoon. Vlotte bediening en heeeerlijke frietjes! Zeker een aanrader! ps. Bestel zeker de verse tartaar
het was precies walvis. heel lekker maar veel
Heerlijke frietjes,niet gierig met saus,alles perfect gebakken en snelle service. Minpuntje is dat er weinig plaats is op sommige dagen in de middag en dat de prijzen echt niet goedkoop zijn. Maar.....voor de heerlijke kwaliteit en voldoende saus betaal ik graag!
Lekker en goed. Je kunt er ook binnen eten. Wil je afhalen raad ik aan via hun website te bestellen, want anders ga je mogelijk lang moeten wachten. Vriendelijke bediening. Wel prijzig.
Heerlijke patat en je krijgt abnormaal grote porties. Ook vele andere snacks. Aanrader! Wij waren op doorreis vanaf vliegveld Zaventem en dit is een echte snackbelevenis. De snacktent in de omgeving een begrip.
Vandaag frieten gaan halen. Waren keihard, waarschijnlijk al een paar keer gebakken… Toegevoegd na reactie eigenaar: Ga aub na wat er is misgelopen, de frieten waren gewoon slecht.
Top eten van een top-team en super vriendelijke dame zij zal zich hierin wel herkennen, hè E. ;- die haar klanten door en door kent qua gewoontes! Veel succes Pat@frit.
Gigantische porties superlekkere frieten aan een democratische prijs met vriendelijke bediening bovenop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid