facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Nicole

Frituur Nicole

Info

In 1995 openden Wim en Nicole hun zaak in Oostduinkerke-Dorp. Alle gerechten worden vers bereid. Alles kan worden meegenomen of ter plaatse genuttigd worden. Met tuinterras en speeltuin.
Smakelijk

Zitplaatsen binnen: 64
Zitplaatsen veranda en buiten: 66

Adres: Dorpstraat 51, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: +32476508952
Stad: Oostduinkerke
Route: Dorpstraat 51
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Zaterdag: 11:30 - 13:30

Recensies
We hadden Jeffrey B bij ons ook bekende als de sausman Ik citeer Jeffrey "Beste huisgemaakte tartaar die ik ooit gegeten heb" . Aanrader om naar daar te gaan alleen al maar voor de tartaar dus
Wij gingen er om frietjes vanwege de recensie dat alles er vers is, niet dus!! Er ging bij mij al een belletje rinkelen toen we voor 7 personen frietjes bestelden en deze al klaar waren na 5 minuten. Bleek dat de frieten slappe vodden waren, de bicky's eigenlijk gewoon hamburgers met andalouse, de kaas- en garnaalkroketten waren alles behalve huisgemaakt. Blijf er weg!!!
De lekkerste friet en eten in een omgeving waar geen frietgeur hangt, echt de max!!!Eten: 5/5
Langsgeweest wegens weinig andere optie en laat op de avond. Grootste optie friet is 3€ en zal met moeite voldoende zijn voor 1 iemand zie foto's. Wij waren met 2. Huisgemaakte kroketten zijn goed van smaak, maar absorberen extreem veel olie wat ze bijna oneetbaar maakt. Bicky Burger aangeboden op de lijst maar geen Bicky sauzen, wat een Bicky Burger maken moeilijk maakt. Daarnaast is het verschrikkelijk duur. Heel vriendelijke mensen, maar echt geen aanrader om eten te halen.
Wij gaan reeds enkele jaren bij frituur Nicole. En waren tevreden tot nu. De prijzen zijn opgeslagen , zoals overal, maar de porties van oa de frieten zijn sterk verkleind. Voor ons is de prijs/kwaliteit verhouding niet meer ok. Wij zullen vanaf nu elders gaan voor onze friet.
Wij hebben er frietjes afgehaald. Lekker...Eten: 5/5
Trage bediening en de frieten waren slap, te duur voor wat het is, zeer kleine porties en onvriendelijke mensen, de artisanale kaaskroket smaakte alsof hij van de Lidl kwam
Eerlijk, gewoon heel lekkere frietjes. Goudbruin gebakken. Dat is wat het moet zijn voor de frietjes. ;. Dank je. De cheeseburger ontbrak mss wat extra kaas of zo en biki waren lekker maar niet "wow".
Zeer goed. Alles was naar onze wens. Wij komen er telkens we in belgiè komen hier een frietje eten.
Lekker en vriendelijke bediening!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid