facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Marco Achel

Frituur Marco Achel

Info

Welkom op de facebookpagina van Frituur Marco.

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van Frituur Marco. Hier vind je onze openingsuren, acties en leuke nieuwtjes.
Voor meer info of offerte voor de frietwagen, springkastelen of koelwagen, raadpleeg onze website.



"Met een 15 koppig team zorgt Frituur Marco BVBA iedere dag opnieuw voor de allerbeste frieten, snacks en broodjes. Dit in onze frituren te Hamont en in Achel.We onderscheiden ons met kwaliteit en smaak, maar zeker ook de uitstraling, de service en ons vlotte goedlachse team en duurzame processen en producten.Tot snel!"
Adres: Dorpsstraat 40, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: +32478634180
Stad: Achel
Route: Dorpsstraat 40
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Frituur Marco Geetbets, Frituur Achel, Frituur Marco Hamont, Frituur Hamont, Frituur Marco Hallaar, Frituur Marco Hallaar openingsuren, Frituur Achel statie, FRITUUR Johan
Recensies
De frietjes zijn heel slap en niet lekker, precies ni gebakken. Wij hebben als scouts frieten besteld en de leden vinden ze niet lekker.
Schone friettent en vriendelijke mensen. Eigenlijk niets negatiefs op aan te merken, dus top! :- Alle friettenten zijn tegenwoordig wel enorm duur geworden blikjes drinken, ijsjes, et cetera.
Jongens toch, wat een triestige boel was me dat: kleine portie frieten, bijvragen kan niet, onvriendelijke bediening, …. Zelf al verschillende frituren op de oprit gehad, gelukkig was ik nu gast op het feestje van iemand anders, en moet ik deze niet betalen. Met voorsprong de slechtste mobiel ooit gezien. Handen af van Marco !!
Frietmobiel besteld, erg weinig frietjes en erg onvriendelijke service. Niemand had genoeg met de portie frietjes en bijhalen was geen optie helaas.
Ontzettend lekker eten en uitstekende service! Frietjes lekker vers en krokant, sauzen overheerlijk, en snacks om je vingers bij af te likken! Daarbij was Marco zo vriendelijk om ons 1 zijn iPhone oplader te lenen en 2 onze kapotte auto over de grens te slepen zodat de ANWB ons kon komen helpen. Kortom: toptent en topvent!
Makkelijk snel online besteld en altijd lekker! Zeer ruime keuze, ik ben fan!
Frieten waren enorm rauw de snacks waren te hard . Personeel zeeeeeeeer onvriendelijk. Uiteindelijk gebeld voor nieuwe friet dit gekregen maar als ze met haar ogen iemand kon dode waren we dood . Hier komen wij nooit meer.
Zeer onvriendelijk personeel in de frietuurmobiel, weinig frietjes en zeer duur voor wat het is!
Bestel je 2 frieten, kom je thuis en liggen ze allemaal door mekaar. En broodje frikandel met cocktail is volgens mij met groenten . Kortom niet geleverd wat er besteld was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid