facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur La Palma

Frituur La Palma
"Heerlijke frietjes, huisgemaakte burgers en sauzen, speciale snacks en kleine gerechten of ovenverse broodjes voor zij die iets anders willen.Frituur La Palma!"
Adres: Dorpsstraat 94, 2960 Sint-Lenaarts, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 3233139564
Stad: Sint-Lenaarts
Route: Dorpsstraat 94
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Frituur Sint-Lenaarts, Frituur Brecht, La Palma online, Frituur Sint-Job, Frituur De Patat, Palma Oevel, Frituur Voortkapel, Frituur Hij en zij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Patat Frituur De Patat 191 meter Schande als je dit minder dan 5 sterren vindt
Recensies
Beste frituur van het land, wij rijden 53km om hier frietjes te komen eten. Deze zijn keilekker, enorm vriendelijke attente uitbaters. Ze steken hun hart en ziel in hun frietjes en dat proef je. Spijtig dat ze niet in ons dorp zitten want dan sta ik er elke dag. Een heel breed assortiment, lekkere verse zelfgemaakte sausjes en gerechtjes. De frietmenuutjes zijn om van te smullen. Doe zo verder Kelly en Yves!!!! En tot binnenkort voor weer overheerlijke portie friet!!!!
Het is nooit gemakkelijk om een goeddraaiende frituur over te nemen en om dan stand te houden tov het clienteel maar deze mensen deden het! Beter nog, ze gaven er hun eigen draai aan en om eerlijk te zijn is het alleen nog veel beter geworden. Deze supertoffe vriendelijke mensen hebben de menu nog meer uitgebreid met speciale toffe dingen. Wij komen er echt graag! Omwille van de vriendelijke en vlotte bediening. Echt een aanrader! Allen daarheen.
3 weeken geleden was het super lekker vandaag was het echt slecht! het vlees een top mix 2 curyworsten een boulet en nacho cheese nuggets was gewoon niet goed gebakken en echt niet warm de fritten niet door gebakken alleen het stoofvleessaus was warm maar het was blijkbaar heel druk. aan de bibliotheek was het blijkbaar feest en daar waren ze aan het wachten op de kindermenu het moest allemaal heel snel gaan en dit is dan het resultaat zonden van het geld en dan ook de laaste keer !
Vriendelijke mensen die echt hun best doen om hun zaak zoveel mogelijk publiciteit te geven door thema's in het jaar in de kijker te zetten. Ook een bijzonder uitgebreid gamma waarbij ze het pad van de traditionele frituurleveranciers verlaten en op zoek gaan naar meerwaarde in de kwaliteit van de producten/snacks. Bovendien creatieve mensen die specialiteiten aanbieden die je nergens anders vindt.
Zeer proper en heeeel lekker frituur, wij komen graag van een stukje rijden naar een stukje lekkernij, zeer vlotte bediening.. altijd vers. Een aanrader voor wie van lekkers houdt. Ook zijn hun acties steeds de top , je merkt dat deze mensen hun ziel er in steken . Doe zo verder...
Een superlekker frituur. Stop er regelmatig als ik naar merksplas bij men moeder op bezoek gaan. Dan eet ik daar wat minder zo kan ik lekker genieten van de snacks die ik voor onderweg mee neem.. ook hun frietjes zijn mega lekker en vers. Je proeft dat deze mensen er voor gaan.. nu maar hopen dat mijn moeder dit niet leest !!
De lekkerste frietjes met satékruiden. De lekkerste snacks en sausjes. Zeer kind vriendelijk. Leuke tv. Valentino 9jaar.
Lang geleden dat ik nog zo lekkere frieten heb gegeten, vriendelijke bediening,propere zaak.
Frietjes waren niet te smaken, bah! De vriendelijkheid van Kelly en Yves was ook ver te bespeuren :' Nooit meer!
Vriendelijke bediening, mogelijk om binnen te eten. Grote porties friet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid