facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Fruthoek

Frituur Fruthoek

Info

Leuke retro frituur met een variatie aan verse producten, échte verse Amerikaanse hamburgers. Tuinterras is ook aanwezig.
Absoluut een bezoekje waard!

Adres: Gierlebaan 1, 2460 Tielen
Telefoonnummer: 0499878642
Stad: Tielen
Route: Gierlebaan 1
Postcode: 2460



op zoek naar gerelateerd: Frituur Kasterlee, Puur Frituur, Frituur in de buurt, Frituur Lille, Frituur Gierle, Frituur Lichtaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJSBOERKE IJSBOERKE 829 meter Zeer vriendelijke mensen, ik lever er voor dhl. Heb er vroeger als manneke mee de fri...
Recensies
De best fries in town
Lekker eten en correcte bediening
Altijd lekker verse frietjes en snacks Vriendelijke bediening
Goed gegeten tof frituur
Moest een kwartier wachten voordat ik kon bestellen. Fritten waren slap en vettig. Vlees was koud, werd eruit gegooid omdat ik mijn geld terug wou. Geen goeie frituur, er zijn zeker betere zaken in Kasterlee.
Heel lekkere frietjes en vriendelijke bediening maar interieur is voor mij persoonlijk te hevig. Als het druk is moet je zelf goed in de gaten houden wanneer je aan beurt bent. Tip: werk met nummertjes trekken.
Lang geleden dat ik in zo'n goei frituur heb gegeten. Alsook zeer vriendelijke bediening.
Een goede frituur! Goede service en lekkere frieten! Alles is gebakken zoals het moet en uitermate lekker! ZEKER een aanrader!!
Zeer ruime keuze in snacks, veel uitgebreider dan in de meeste frituren. Vriendelijke bediening. Makkelijk dat en BC aanwezig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid