facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Frithuis

Frituur Frithuis

Info

De lekkerste frietjes in de omstreken!!! Verse bereidingen, uitgebreid assortiment aan snacks en hamburgers, snelle service, vriendelijke bediening!!!

Geschiedenis

De lekkerste frietjes, verse bereidingen, veel snacks, snelle service, vriendelijke bediening!!!



"Wij heten u graag welkom in onze frituur FritHuis. Dagdagelijks streven wij naar het aanbieden van de lekkerste frietjes en snacks. In ons assortiment vindt u ook tal van huisbereide snacks en gerechten. Verse saté’s, shaslick, kippesaté’s, huisgemaakte kaaskroketten, stoofvlees, goulash, tartaar, speciaalsaus, ... We hebben ook een grote keuze aan speciale hamburgers.Kwaliteitsvolle producten leveren aan een vlot tempo en met vriendelijke bediening, dat is ons doel.Zo hopen wij telkens weer onze klanten tevreden te zien buitengaan en met een glimlach te zien terugkeren.Kom proeven en overtuig uzelf!!!Het FritHuis-team"
Adres: Handelslei 83, 2980 Sint-Antonius, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033842282
Stad: Sint-Antonius
Route: Handelslei 83
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur Zoersel, Het Friethuis, Het Frithuis sint antonius, Frituur in de buurt, Friethuis Kampenhout, Frituur Halle-Zoersel, Frituur Schilde, Frituur De Grote Goesting
Recensies
Ik denk dat het frithuis tegenwoordig de beste frituur van sint Antonius is, vooral de burgers zijn enorm lekker. Ook veel vegetarische opties die zeker lekker zijn. Service is ook altijd op en top
Lekkere frietjes, ruime keuze en snelle bediening, ook als het druk is!
2de keer naar hier sinds het dorp is overgenomen zeer content van het frithuis zeer lekker
Lekkere burgers en goed stoofvlees nog nooit zo gegeten
Mijn zonen vinden dat ze hier de beste frietjes hebben. Zelfs als ze in Wijnegem zijn vragen ze om naar hier te komen.
Overheerlijke frietjes!!! Wij wonen sinds 1 jaar in Zoersel zal niet naar een andere frituur gaan. Personeel super vriendelijk!!!!!!!
De slechtste ervaring ooit! Een walgelijke pittige stofvleessaus dat kindjes moesten spugen en wij konden niet eten, voor de eerste keer in onze ervaring en wij hebben in veel frituren al gegeten. De hamburger ging direct naar de vuilnisbak, onmogelijk te eten. De cervela: de allerslechtste cervela, de textuur was zeer raar! En de frietjes, allée come on, dat kan ik geen frietjes noemen, het was de teleurstelling van de week. Het was de eerste en laatste keer! Ik raad het af! Het is zeker geen vergissing! Wij zijn zeker bij u geweest.
Beste frituur, snelle service, vriendelijke service, lekker eten, ordelijk en proper, Beste aanwinst van Sint-Antonius.
Goede snelle bediening lekkere frietjes
hele vriendelijke mensen en telkens ik er kom een super bediening. De beste frieten die ik sinds lang niet meer gegeten heb en stop er altijd als ik in de buurt ben. een optie mss voor een 2de frituur te openen hier bij mij in Deurne. echt hele lekkere frieten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid