facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur "Et Durp"

Frituur

Info

Gezellige familiefrituur gelegen in het hart van Brustem.
Feestdagen Gesloten

Geschiedenis

Gezellige frituur met 16 zitplaatsen



"Frituur waar klanten vrienden worden Versheid en kwaliteit zijn prioriteit Online beenhouwerij met vers vlees versneden op maat van onze klant"
Adres: Brustem-Dorp 114/001, 3800 Brustem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011184550
Stad: Brustem
Route: Brustem-Dorp 114/001
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Frituur Hilde, Frituur Zepperen, Frituur Hoepertingen, Brak Frituur, Frituur Brustem, Frituur Brakske, Frituur Sint-Truiden
Recensies
Recent in de buurt komen wonen en wat heb ik het getroffen met zo’n frituur op 20 seconden wandelen van mijn deur. Super vriendelijk en echt ontzettend lekkere frietjes en snacks. Eten tot ik niet meer kan bewegen!
Prachtige en zeer propere zaak, Geweldig mooie en geordende toog.Heel lekkere frietjes en snacks, vriendelijke bediening. De beste frituur van Sint-Truiden.
Allerlekkerste frietjes! Altijd even vriendelijk, dus een plezier om binnen te komen. Atelier 'Et durp' is ook zeker een aanrader!
Gisteren een zeer geslaagd sinterklaasfeest gehad mede dankzij de fantastische gerechten van Atelier Et Durp. Beste stoofvlees, boutellen in tomatensaus en videe uren in de omtrek !
heel lekkere fritjes en goede vriendelijke bediening
Altijd lekker frietjes. Zonder twijfel ook de gezelligste mensen om een frietje te halen!
Nieuwe vers bereide schotels geproefd uitgebreide keuze, wij lieten ons verleiden door linguine scampi en tongrolletjes in preisaus, superlekker en zacht geprijsd !
Nog steeds ; .super lekkere zelfgemaakte bereidingen zoals goulash. Frietjes zijn ook top.
Steeds leuk om in een mooie rustige omgeving te genieten van de heerlijkste frietjes geweldig lekker stoofvlees en een gezellige uitbater waar je gezellig mee kletsen kunt
De beste frietjes van vlaanderen zelfs van BELGIË zelfs vzn de wereld komen uit Brustem van frituur Et durp bij Dirk, Wendy en Yens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid